Бізнес-консалтинг від LvBS

22 Сер 2016

Безкоштовний консалтинг від Львівської бізнес-школи УКУ! LvBS запрошує компанії подавати описи проблематики на курс «Практика консалтингу» та безкоштовно отримати консультацію з актуального питання від учасників професійних магістерських програм школи.

16-17 вересня у Львівській бізнес-школі відбудеться інноваційний курс з практики консалтингу. Його учасники вивчатимуть сферу управління консалтинговими послугами з точки зору клієнта та процес практичної консалтингової діяльності, зокрема механізми і методи, які використовують консультанти для вирішення управлінських проблем.

Sergii Kovela

Частина курсу – це групове завдання (проект), під час якого учасники працюватимуть над проблемами реальних клієнтів. Серед типів завдань, які можуть виконувати студенти, такі:

  • Питання, пов’язані з управління персоналом або організаційним розвитком.
  • Стратегія компанії/окремого відділу, яка потребує перегляду.
  • Ідея нового продукту з непевним ринковим потенціалом, що потребує вивчення.

Над кожним з проектів працюватиме група з 3-4 осіб упродовж 6 тижнів, вкінці вони представлять звіт з практичними рекомендаціями для своїх клієнтів.

До практичної частини курсу будуть залучені учасники програми MA in Human Resources and Organization Development, MS in Technology Management, MS in Innovations and Entrepreneurship, Key Executive MBA.

Викладач: д-р Сергій Ковела (Лондон, Кінгстонський університет) є практиком із досвідом ведення консалтингових проектів як місцевого, так і міжнародного масштабу та науковцем із досвідом у сфері ІТ-бізнесу.

Своєю науковою і консалтинговою роботою він допомагає аудиторії зрозуміти, як ІТ дозволяє полегшити роботу сучасних організацій та створює ефективні способи отримання комерційної цінності на основі технологічних рішень.

Переваги:

  • Команда яскравих особистостей працюватиме над вашим питанням наполегливо та безкоштовно.
  • Підтримка Львівської бізнес-школи гарантує ефективне вирішення пропонованого питання.
  • У результаті курсу вам буде презентовано звіт з потенційно корисними рекомендаціями.

Кейси для розгляду будуть обрані на конкурсній основі з урахуванням відповідності проблематики проекту та компетенцій, якими володіють учасники.

Що потрібно зробити:

1) заповнити та надіслати до 29 серпня короткий опис проекту (англійською мовою) на адресу hrmaster@lvbs.com.ua;  форма додається
2) отримати лист-підтвердження від менеджера курсу з поясненням наступних дій;
3) дочекатися результатів відбору кейсів для розгляду, які будуть повідомлені до 1 вересня 2016 року;
4) у разі позитивного результату, взаємодіяти з однією із команд, яка працюватиме над вашим проектом.

По детальнішу інформацію звертайтеся: hrmaster@lvbs.com.ua, +38 (097) 239 38 76.

Дізнатися більше про навчальні програми Львівської бізнес-школи УКУ.