Бізнес-школа УКУ запустила власний чат-бот у Telegram

13 Січ 2023

Бізнес-школа УКУ розробила зручний навігатор, який буде корисним для підбору навчальної програми у LvBS, швидкого доступу до календаря подій, нагадування про вебінари і не тільки. Продукт розроблено спільно з учасником магістерської програми MSc in Innovations and Entrepreneurship, Тарасом Білинським.

чат-бот, chat-bot, чат-бот LvBS, LvBS, Бізнес-школа УКУ, UCU Business School, уку, навчальні програми, магістратура

У навігації головного меню чат-боту є кілька опцій:

  • Знайти усю потрібну інформацію щодо вступу та магістерських програм Бізнес-школи УКУ.
  • Швидко та зручно підібрати потрібну навчальну програму.
  • Переглянути актуальні події та вебінари, а також отримувати сповіщення для того, аби ви точно про них не забули. Ми нагадаємося вам за 24 години та за 15 хвилин до старту.
  • Контактувати з менеджером Бізнес-школи УКУ та отримувати зворотний зв’язок.
  • Отримати відповіді на найпоширеніші запитання у розділі FAQ.
  • Дізнаватися про волонтерські ініціативи у розділі «Війна в Україні» та приєднуватись до них.

«Ми завжди працюємо на перетинах для того, аби отримати якнайкращий результат. До процесу створення чат-боту було залучено широке коло експертів: маркетологи, дизайнери, розбробники, академічні та операційні менеджери. Ми активно спілкувалися із користувачами нашого сайту для того, аби зрозуміти, які саме функції їм були б корисними. У результаті – отримали зручний навігатор, який допоможе не тільки знайти відповіді на запитання, але й стане вашим вірним помічником на шляху lifelong learning з Бізнес-школою УКУ», – Анастасія Ковальчук, Lead-проекту, діджитал-маркетинг менеджерка LvBS.

Ми запитали у Тараса, розробника проекту, чому чат-бот є актуальними сьогодні для бізнесів і як це може полегшити вам життя: 

«Для певних задач, сьогодні, месенджери можуть замінити браузер. Для того, аби отримати інформацію розміром в декілька речень, або зробити якусь просту дію, що не потребує складного інтерфейсу – месенджери чудово підходять. Процес відбувається значно швидше ніж у браузері: 

  • Менше інформації відображається одночасно, що не так відволікає та не примушує шукати очима потрібне
  • Взаємодію можна побудувати у форматі розмови, що характерно для месенджера та для людей. 
  • Крім того, це не потребує встановлення додаткової аплікації на телефон.

Це все актуально для клієнтів Бізнес-школи, а особливо – сповіщення про події. Повідомлення в месенджері – ідеально підходять. Нічого зайвого, прочитати повідомлення можна ще в нотифікації та не відкривати програму взагалі. Дуже зручно», – зазначає Тарас Білинський, розробник проекту та учасник MSc in Innovations and Entrepreneurship. 

Скористатись функціоналом чат-боту можна за посиланням: https://t.me/lvbs_chatbot

Доєднуйтеся до нас у Telegram та отримуйте ще більше корисної інформації. До зустрічі у LvBS!