Бізнес-школа УКУ здобуде повноправне членство у European Foundation for Management Development (EFMD)

22 Гру 2022

Бізнес-школа УКУ здобуде повноправне членство у European Foundation for Management Development (EFMD). Таке рішення було затверджене 12 грудня 2022 року Комітетом з розгляду питань членства Європейської фундації розвитку менеджменту. Ратифікація відбудеться під час EFMD & EFMD GN Annual General Assemblies 12 червня 2023 року в Ліоні, Франція. 

Членство в European Foundation for Management Development для LvBS є можливістю розширення мережі міжнародних співпраць з найпрогресивнішим навчальними закладами Європи. 

«Бізнес-школа УКУ прагне до постійного вдосконалення та прогресу. Візія нашої школи – бути лідером бізнес-освітньої думки в Україні, застосовуючи інноваційні науково-практичні інструменти глобального впливу. EFMD – найбільша в Європі мережева асоціація у сфері розвитку менеджменту, що об’єднує 972 інституційні організації-члени з 90 країн світу та 30 000 професіоналів у сфері розвитку менеджменту. Ставши членом EFMD та EFMD Global Network, ми як інституція зможемо налагодити широку мережу партнерств, а також здійснити акредитацію школи (EQUIS, European Quality Improvement System). Ми шукаємо нові сенси та ідеї для реформування бізнес-освіти. Бізнес-школа УКУ прагне бути і надалі залишатися каталізатором розвитку менеджменту: просувати, посилювати та сприяти дискурсу менеджменту у сферах вищої освіти в Україні. EFMD є важливою платформою для отримання та обміну відповідними знаннями у сфері розвитку менеджменту», – прокоментувала новину Наталія Решетова, менеджерка міжнародних академічних проектів та партнерств Бізнес-школи УКУ.

European Foundation for Management Development (Брюссель) – найбільша в Європі мережева асоціація у сфері розвитку менеджменту, яка налічує понад 890 організацій-членів з академічних кіл, бізнесу, громадських служб і консультантів у 88 країнах.

EFMD надає широкий спектр цілеспрямованих послуг з навчання, налагодження контактів та професійного розвитку, керуючи мережами та заходами, призначеними для деканів, студентів, магістрів та докторантів, зовнішніх зв’язків, кар’єрних послуг, досліджень, підприємництва, відповідального лідерства, управлінської освіти в Африці та на Близькому Сході, Азії та Америці, а також консультативними семінарами/вебінарами, що охоплюють ключові питання для навчальних закладів.

Щиро вдячні EFMD за довіру та підтримку української бізнес-освіти в ці складні часи.