Благодійна подія з БФ Хвиля ‘91: військове мистецтво у бізнесі

1 Сер 2023

Чому китайський воєнний досвід став універсальним і для бізнесу, що таке стратегія та для чого вона потрібна? Ці та інші теми ми обговорювали 29 липня в Одеському WEartMuseum, де відбулася спільна подія Бізнес-школи УКУ та БФ Хвиля ‘91 на тему використання військового мистецтва у бізнесі. 

лвбс львівська бізнес-школа бізнес-школа уку уку український католицький університет lvbs lviv business school ucu business school ucu ukrainian catholic university львівська бізнес-школа бізнесу, хвиля 91, олександр яковенко,андрій рождественський, сергій лесняк, сунь-дзиНа прикладі Китайської народної республіки тему розкривали Сергій Лесняк та Андрій Рождественський, викладачі Бізнес-школи УКУ.

Стратегія це мистецтво. Візія + воля + план + елемент творчості + виконання.

Про Китай, трактат Сунь-дзи та військове мистецтво у бізнесі говорили Сергій Лесняк та Андрій Рождественський.Ділимося декількома інсайтами від наших спікерів на цю тему:

  • Сунь-дзи це стратегічний трактат, який є фундаментальним для країн Сходу. Звернення до таких трактатів у Китаї це данина культурі. В умовах сучасного бізнесу чи він потрібен питання відкрите.
  • Кожен бізнес повинен для себе зрозуміти, чи готовий він йти шляхом стратегем чи ні.
  • Китайська модель ведення бізнесу не буде працювати для нас. Ми дуже різні. Нам потрібно придумати свій стратегічний шлях для країни.

Про Китай, трактат Сунь-дзи та військове мистецтво у бізнесі говорили Сергій Лесняк та Андрій Рождественський.Також, не оминули й одвічного запитання про те, як бути справжнім лідером у часи кризи? 

  • Лідер – це та людина, яка нічого не приховує і одразу показує речі такими, як вони є.
  • Мистецтва лідерства можливо навчитися. Чим далі ми йдемо в лідерство, тим більше це про набуте, ніж про генетичне.
  • Дві основні функції лідера: створити атмосферу, в якій люди будуть розвиватися та створити довіру в компанії.

микола вікнянський, оелксандр яковенко, андрій рождественський, сергій лесняк, сунь-дзиНагадаємо:

  • Сергій Лесняк – історик філософії Сходу, викладач Бізнес-школи УКУ, підприємець, перший перекладач трактату «Мистецтва війни» з давньокитайської на українську мову.
  • Андрій Рождественський – викладач Бізнес-школи УКУ, виконавчий директор Центру Лідерства УКУ, бізнес-консультант.

Організатор заходу: Хвиля’91 – благодійний фонд, який тримає хвилю оборони української ідентичності на благодійному та культурному напрямках.

Про Китай, трактат Сунь-дзи та військове мистецтво у бізнесі говорили Сергій Лесняк та Андрій Рождественський.Слідкуйте за нашими соціальними мережами, аби точно не пропустити анонси наступних подій.

Запрошуємо вас переглянути вебінар із Сергієм та Андрієм про те, як боротись в умовах обмеженого ресурсу