Чи зручно киянам навчатися у Львові? Історія випускника Key Executive MBA LvBS

14 Сер 2018

Багато людей з інших міст України, що роздумують про навчання у Львівській бізнес-школі УКУ (LvBS), мають певні застереження: чи встигатимуть вони відриватися від справ на навчання? чи зможуть поєднувати навчання з роботою? і як взагалі добиратимуться на модулі? З 279 випускників магістерських програм Львівської бізнес-школи УКУ, 85 – з різних міст України. Найчастіше, вони приїжджають до нас з Києва, а також – Харкова, Одеси, Дніпра, Чернівців, Вінниці та інших міст. Цьогорічний випускник програми Key Executive MBA Костянтин Гітько, СТО у компанії Infopulse (Київ), розповідає свою історію роботи і навчання між Львовом та Києвом.

Git3

Чи мала для вас значення локація чи відстань до Школи, коли ви приймали рішення про навчання?
Мала, це був один з найменших пріоритетів. Я планував витратити 2 роки свого життя на навчання, і з такої перспективи години на логістику були лише похибкою. Куди більше я звертав увагу на якість.

Чи не відлякувало вас те, що доведеться постійно їздити на модулі?
Я не думаю, що мандрівка містами України повинна когось лякати.) Після декількох модулів я навчився планувати свій графік відповідно до розкладу навчання. І на цьому всі незручності закінчилися. До того ж, переваг від навчання в іншому місті для мене було набагато більше, щоб перейматися дрібницями.

KG

Як ви добиралися до навчання, чи не стала логістика для вас перешкодою?
На 90% модулів я приїжджав потягом, в інший час – власним автомобілем. Розклад достатньо гнучкий, як у звичайних потягів, так і в потягів Intercity. Саме використання потягів давало можливість вибирати оптимальний час та попрацювати декілька годин у дорозі. З проживанням також проблем не було, за рекомендацією Школи я вибрав готель, який знаходився за 5 хв ходи від навчального корпусу, тому добирання від готелю до навчального корпусу було прогулянкою парком.

Ви говорили про переваги від навчанні в іншому місті, які вони?
Краща зосередженість на самому навчанні, через те, що менше відволікань на робочий процес. Мені було достатньо цікаво пожити в новому місті та знайти там нових друзів. Також завжди приваблює спілкування з новими людьми, які виросли та створили себе у відмінному від твого середовищі. Таку можливість може дати лише інше місто/регіон.

Дивіться також відеовідгук Костянтина Гітька після вручення диплому програми Key Executive MBA. За його словами, цих два роки – це була якісна інвестиція в самого себе, яка народила багато нових ідей. Більше у відео.

 Key Executive MBA – це програма, завдяки якій ви сформуєте бачення, яким ваш бізнес може бути завтра. Отримаєте знання, які підсилять ваш досвід для трансформації компанії перед викликами майбутнього. Потрапите у спільноту довіри, що сприяє росту сили лідера. Реєстрація на програму триває до 9 вересня. 10-11 вересня завершальний етап іспитів. Маєте запитання? Телефонуйте нам: 098 350 35 56.