EdTech vs. Класична освіта: Центр підприємництва УКУ провів свою першу дискусію!

14 Вер 2017

Перший захід – і одразу ж у міжнародному форматі. У межах відкриття новозбудованого Центру митрополита Андрея Шептицького Центр підприємництва УКУ провів свій перший захід. Учасниками його стали українські та іноземні експерти.

Чи вб’є Educational Technology класичну освіту чи навпаки технології збережуть наше бажання та вміння навчатися? Про це дискутували учасники цієї зустрічі

«Ми є компанією, яка творить навчальні технології у сфері медицини. І, на жаль, вважаю, що EdTech для класичної освіти у цій галузі нищівний. У медицині технології створюють нові форм навчання, які допомагають поглиблювати знання і навички студентів. Штучний інтелект, віртуальна та додана реальність зроблять навчання у цій сфері базованим на аналітиці та більш персоналізованим, а отже – ефективним», – каже Роберт Тейлор, CEO SimLab IT.
Олесь Дацько, CMO фінської компанії XEdu натомість переконаний, що EdTech – це порятунок для освіти. «Він не вб’є освіту, а навпаки намагається врятувати. Технології дають нові можливості для освіти».

Відеозапис дискусії ми опублікуємо найближчим часом.

Читайте також: Be like Шептицький! Підтримай Центр підприємництва УКУ