II хвиля Вступу 2023 на магістерські програми Бізнес-школи УКУ!

13 Чер 2023

Вступ 2023. Друга хвиля вступу вже скоро. У липні відкриється офіційна реєстрація на ІІ тур вступних іспитів. Але вже зараз ви можете реєструватися на 5 магістерських програм на нашому сайті та дізнаватися про деталі і можливості вступу від менеджерів програм.

Нагадаємо, що магістерські програми пройшли оновлення та трансформацію, максимально відповідаючи потребам бізнесу та переосмисленню сенсів. А також відкриася зовсім нова програма – MSc in Managing Impact-Driven Organizations

Key Executive MBA «Мистецтво творення бізнесу» –  це магістерська програма Бізнес-школи УКУ для топ-менеджерів (c-level) та власників бізнесу. Асиметричні рішення, нестандартні стратегії, глобальні проєкти – завдяки навчанню на цій програмі.

MSc in Technology Management – перша програма магістерського рівня в Україні, яка надає бізнес-освіту в сфері технологій. Програма розроблена для управлінців та топ-менеджерів технологічних компаній.

MSc in Managing Impact-Driven Organizations – нова програма з організаційного розвитку магістерського рівня в Україні. Для людей, які прагнуть системно управляти бізнесом, забезпечуючи його стійкий розвиток в довготривалій перспективі, враховуючи позитивний вплив на суспільство та середовище.

MSc in Innovations and Entrepreneurship – єдина та унікальна програма магістерського рівня в Україні, для людей, які засновують свої підприємства та приймають стратегічні рішення. Ця програма дає системні знання та навички для управління та вдосконалення власного бізнесу в будь-якій сфері.

MSc in Marketing Management – оновлена магістерська програма для маркетологів, які прагнуть створювати системні рішення в маркетингу, будувати магнетичні бренди та формувати ефективні маркетинг-команди.

Переходьте на сторінки програм, знайомтися з ними та дізнавайтесь більше про ранню реєстрацію і важливі дати вступу!