Команда випускниці LvBS бере участь у міжнародному проекті MEDICI CAUSE & EFFECT

16 Чер 2020

Раді повідомити, що команда випускниці програми MSc in Innovations and Entrepreneurship Вікторії Лучки (співзасновниця ініціативи «Доступне кіно») бере участь у міжнародному консультативному проекті MEDICI CAUSE & EFFECT від наших партнерів Medici Group, який покликаний допомогти некомерційним організаціям та компаніям перейти на якісно новий рівень інновацій та наростити соціальний вплив у всьому світі.


Після Activation Session команда щодватижні збирається на зустрічі з коучем, під час яких він поступово зміщує фокус точки зору учасників на звичні речі, стимулює думати ширше. Особливо, в тих напрямках, які раніше не розглядалися командами. Це підхід, який включає уяву, йде від протилежностей і наполягає рухатися швидше завдяки дробленню маленьких кроків (smallest execution steps).

Medici Approach стверджує:

  • швидкість змін вже ніколи не буде такою повільною як сьогодні (а лише швидшою і все менш передбачуваною);
  • для того щоб «вживатися» з цією швидкістю, підхід декларує 3 принципи:
    1. постійне перефразування (дивитися по-іншому на ті ж речі, іти від заперечень і т.д.);
    2. тестувати мале, вчитися швидко (швидко робити речі, не боятися помилитися, вчитися на помилках і далі рухатися);
    3. динамічне використання ресурсів (швидко залучати ресурси туди, де цього найбільше потребує ситуація саме зараз).

Враженнями від онлайн-сесій з коучем Medici ділиться капітан команди Вікторія Лучка:

«Зміна учасників команди від зустрічі до зустрічі дала нам можливість сформуватися як команда і побачити той основний склад, який дійсно готовий докладати максимум зусиль для роботи. Так ми визначити тих, хто є дійсно важливим для нас, як команди.
Також ми дуже швидко прийшли до кардинально нового, до чого у звичному ритмі йшли б дуже довго. Це було мотивацією діяти вже і зараз.
Загалом, ми вчимося фокусуватися на найважливішому і відкидати другорядне, бути гнучкішими, ніж ми звикли».

Усі коуч-сесії відбуваються за участі представника від LvBS Consulting: ми цінуємо міжнародний досвід та максимально використовуємо всі можливості для вдосконалення та обміну знаннями.

По завершенню проекту ми опублікуємо підсумковий пост, де ширше поділимось напрацюваннями команди.

Medici Group – міжнародна платформа, яка допомагає організаціям зростати, стимулюючи інновації за рахунок різноманіття у командах, що працюють на перетині різних сфер та галузей. Цей підхід базується на книзі засновника та генерального директора Medici Group Франса Йохансона «Ефект Medici», яку Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) переклала українською ще у 2011 році.