LvBS Alumni зустрілися у найатмосфернішій зимовій локації – на Драгобраті!

Пікуй уже підкорили, цього разу – Драгобрат: наші випускники вже традиційно провели 2017 рік у колі LvBS Alumni! Три дні в горах на Драгобраті, разом з сім’ями, гарним настроєм та казковими краєвидами.

«Наша подорож тривала 3 дні, і за цей час мені вдалось зрозуміти, чому LvBS об’єднує. Випускники різних програм, поколінь, з різних міст об’єднуються заради спільних цілей, спілкування та чудової нагоди відпочити разом у найатмосфернішій зимовій локації»,  – розповідає менеджер Асоціації випускників LvBS Ярина Шеремета.

У перший день випускники мали спільний кіноперегляд, вітали іменинника Тараса Джулу, а вже другого дня  катались на лижах, проводили цікаві бесіди за обідом і на завершення зібрались усі на Святковій вечері.

«Для мене середовище LvBS Alumni – це, передусім, спілкування, драйв, можливості та впевненість», – каже наш випускник програми Key Executive MBA Тарас Джула. «Це хороша нагода гарно провести час у колі однодумців», – додає випускник тієї ж програми Петро Мудринець.

«Ми багато дізнались один про одного, спілкувались про майбутні проекти та плани. Драгобрат нам подарував чудові миті: тім-білдінг під час екстремального підйому, радість від катання на лижах, нові знайомства та очікування наступних зустрічей Alumni LvBS!», – додає Ярина Шеремета. «Цікаво було познайомитись не лише з випускниками, а й зі своєю групою, з людьми, близькими тобі по духу», – ділиться враженнями учасниця 16 групи програми Key Executive MBA Олена Созанська.

Такі подорожі дають випускникам більше часу на спілкування, якого іноді бракує під час та після завершення навчання. Це ще одна нагода поділитися своїм досвідом, ідеями і знайти підтримку в колі однодумців. Під час наступних мандрівок випускники сподіваються, що їх коло стане ще ширшим і поповниться учасниками всіх 4 магістерських програм LvBS.

Читайте також: Як випускники LvBS вершину підкорили!

Фото учасників поїздки.