Львівській бізнес-школі 8 років: як це було?

8 Лют 2016

Олег Денис, член наглядової ради LvBS, віце-президент компанії SoftServe, яка є фундатором Львівської бізнес-школи УКУ, ділиться спогадами про те як засновувалась школа 8 лютого 8 років тому.   

Як засновувалася Львівська бізнес-школа УКУ 8 років тому?

Пам’ятаю, це було в Українському католицькому університеті на вул. І. Свєнціцького, і ми давали прес-конференцію, презентували школу. Ми ніколи не сумнівалися в успішності цього проекту. Хоча ситуація на ринку освіти в Україні і у світі зараз доволі складна, однак ми впевнені у LvBS, бо дбаємо не тільки про комерційну складову, а й про розвиток бізнес-середовища, щоб зробити цей розвиток, стрімким, перспективним, щоб зробити Львів відкритим для світу з точки зору освіти. І мені здається, що ми це завдання чудово виконуємо.

Перша прес-конференція Школи - оголошуємо про відкриття! До речі, це була одна з наймасовіших прес-конференцій за всю історію Університету:)

Чи змінилася школа за ці роки?

Змінилася, безперечно. LvBS змужніла. Це як діти, які ростуть. Адже коли дитинка маленька, вона потребує уваги, ти постійно хвилюєшся за неї, і з нетерпінням чекаєш, коли вона стане дорослою, самостійною. І ось ти все менше спостерігаєш за нею так пильно, а тільки чуєш – у нас нова програма, у нас ось такі події, отакі викладачі і учасники. Це дитя вже велике і самостійне, вимагає вже менше часу і причетності. І це дуже-дуже тішить.

Що побажаєте Львівській бізнес-школі УКУ?

Творчості, наснаги, позитиву, завжди бути креативними. Прекрасного колективу – як запоруки успіху, хоча він такий і є: розділяє наші первинні ідеї та цінності, закладені ще в момент заснування школи. Як і кожну дитину, Львівську бізнес-школу УКУ трохи страшно відпускати у велике плавання, та все ж бажаю виходити за межі України. В Україні ми уже зарекомендували себе, а тепер хочеться, щоб Львів асоціювався з високою якістю освіти у цілому світі.