Навчайтесь на Онлайн-курсах від Бізнес-школи УКУ та Prometheus

3 Лис 2022

Бізнес-школа УКУ продовжує активно працювати в нових адаптованих форматах аби ще більше людей розвивали свої менеджерські якості з нами, незалежно від місцязнаходження.

Запрошуємо вас обрати свій ідеальний онлайн-курс та розпочати навчання вже цієї осені:

«Лідерство basic» – курс для усіх, хто хоче розвивати свої лідерські якості. 

Курс, який допоможе стати не просто хорошим керівником чи менеджером, а справжнім лідером своєї команди. 

«Мене завжди цікавило, як бути не просто директором, а керівником, якого поважають і який є прикладом для наслідування. Цей курс дає розуміння про те, як і коли використовувати ті чи інші чесноти, структурує попередні знання та досвід і тоді ця інформація, не просто запам’ятовується, а вже стає частиною тебе», – Олексій Широков, власник кав’ярні-пекарні Хліб Є в Тернополі, Team lead в ІТ компанії Future processing.

До 8 листопада у вас ще є можливість доєднатися до навчання!

Тривалість курсу: 4 тижні

Деталі та реєстрація:

«Управління проєктами Basic» навчає основних аспектів ведення проєкту — від зародження ідеї, її валідації та реалізації і до успішного завершення.

Інструменти, здобуті на курсі, ви зможете застосувати у різноманітних галузях, навіть у часи кризи чи воєнних дій.

«В цілому курс дуже структурований, доступний та водночас змістовний. І хоч проходив він у форматі онлайн – постійно відчувалася жива та жвава присутність лектора Сергія Потапова. Для себе я зробила закладку, щоб знову і знову повертатися, розбирати окремі теми на атоми та випробовувати на практиці», – Наталія Качан, Lean Integration Manager в Нова Пошта

Коли: 10 листопада
Тривалість: 4 тижні

Деталі та реєстрація: 

Хочете навчитися формувати результативну команду? Тоді запрошуємо вас на онлайн-курс  «Управління персоналом: дієві інструменти»

Програма дає широке уявлення про роль керівника в залученні працівника та його успішній інтеграції, застосування технік та інструментів управління.

В межах курсу розкриті практики для формування результативної команди, оцінки ефективності та підвищення продуктивності працівників, зокрема у воєнний час.

«Я завжди намагаюся себе розвивати та вдосконалювати як керівник, і вважаю, що навчатися потрібно постійно. Програма була настільки доступно розроблена та подана для учасників, що цікавими були всі блоки. В роботі використовую інструменти формування команди, планування робочого часу, залучення та мотивації персоналу. Цей курс я б порадила пройти новачкам в сфері управління командою, маю на увазі молодих керівників, які тільки почали працювати в цьому напрямку» , –  Ірина Борозенець, заступниця керівника відділу підбору персоналу в Ельдорадо.

Коли: 22 листопада

Тривалість: 4 тижні

Деталі та реєстрація

Дізнавайтеся більше про онлайн-курси Бізнес-школи УКУ та слідкуйте за оновленнями у наших соціальних мережах!