Обставини змінюються, а справжні цінності залишаються, – позиція LvBS щодо Covid-19 

15 Чер 2020

Ми живемо в час, який оголює справжні пріоритети та істинні цінності в кожному з нас. Для Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) головними пріоритетами є: здоров’я і безпека наших учасників і працівників, та найвища якість знань і навичок, за якими приходять у Бізнес-школу УКУ. Довіра, якість і турбота – понад усі обставини! 

Ми не можемо дозволити собі позицію, наче у світі та в Україні нічого не трапилося, і продовжувати роботу у звичному режимі. Однак ми знаходимо шляхи і надалі надавати освітні послуги та забезпечувати їхню найвищу якість у різних доступних і безпечних форматах. Про це свідчить успішне та вчасне закінчення навчання і захист дипломних проєктів на 4-х магістерських програмах школи. Попри всі виклики, які нам спільно вдалося здолати, ми маємо 77 магістрів-випускників 2020-го року, якими дуже пишаємось! 

Ми не йдемо на компроміс, аби ризикувати життям і здоров’ям людей, навіть тоді, коли інші гравці на ринку бізнес-освіти нехтують серйозністю ситуації, що склалася, і неправомірно працюють в офлайн-режимі. Оскільки карантинні заходи по всій країні продовжені, ми наполягаємо на онлайн-форматі навчального процесу, водночас, пропонуючи змішані форми навчання нашим учасникам. Ми готові на це заради здоров’я людей, які довіряють власний чи командний професійний розвиток LvBS. 

За будь-яких обставин ми залишаємося соціально відповідальною Бізнес-школою, що об’єднує підприємців з такою ж позицією. Віримо, що ви розділяєте нашу позицію і готові на незручності, які спричинив Covid-19. Обставини змінюються, а справжні цінності та пріоритети залишаються незмінними.

Декан-засновниця та голова Наглядової ради LvBS Софія Опацька

СЕО LvBS Ярина Бойчук