Працівники, які повернулися з фронту: адаптація та інтеграція в колективі [вебінар]

11 Січ 2023

За словами Міністра оборони України Олексія Резнікова понад 1 млн людей у формі забезпечують діяльність сектору безпеки й оборони. На передовій знаходяться спеціалісти різних сфер діяльності: науковці, інженери, працівники IT-сфери, підприємці, діячі культури тощо. Після перемоги України більшість з них матимуть потребу в адаптації в новому середовищі, в тому числі у робочому колективі.

Вже 24 січня відбудеться вебінар Бізнес-школи УКУ «Працівники, які повернулись з фронту: адаптація та інтеграція в колективі», який допоможе розібратися, як створити комфортні умови в робочому середовищі та підготувати колектив до повернення колег з фронту.

Спікеркою вебінару є Марія Кот – Co-founder and Managing Partner в APT, викладачка Бізнес-школи УКУ, експертка Українського ветеранського фонду — платформи розвитку ветеранських можливостей.

Під час вебінару ви матимете змогу отримати відповідь на питання:

  • з якими перешкодами для працевлаштування зіштовхуються ветерани та члени військового співтовариства;
  • з якими проблемами може зіштовхнутися команда в процесі інтеграції військового в колективі; 
  • створення комфортних умов в компанії, підготовка членів команди;
  • як зменшити перешкоди, з якими стикаються люди з досвідом участі в бойових діях під час роботи в компаніях (на підприємствах) тощо.

Коли: 24 січня 18:30

Де: онлайн (за попередньою реєстрацією) 

Вартість: донат (будь-яка сума на благодійну банку Monobank)

Всі кошти, зібрані під час вебінару, будуть скеровані в Стипендійний фонд імені Олега Воробйова, учасника програми MSc in Technology Management Бізнес-школи УКУ, який загинув від рук російського окупанта на передовій фронту 30 травня 2022 року.