Про архітектуру систем розповів професор з Carnegie Mellon University

16 Сер 2014

На десятому навчальному модулі програми MSc in Technology Management  учасники вивчали основні принципи та методології побудови та опису архітектури інформаційних систем на курсі «Software Architecture for Managers» з професором Метью Бас (Matthew Bass) з Carnegie Mellon University.

Курс є призначений ​навчити проектувати рішення так, щоб це відповідало не тільки технічним вимогам, але й відповідало на довгостроковим потребам бізнесу. Також курс навчає структурованому підходу до побудови системи, що сприяє досягненню поставлених бізнес-цілей. 
Після проходження цього курсу наші учасники можуть:

  • Розпізнавати архітектурно-значимі вимоги
  • Прописувати вимоги до архітектури з високою ймовірністю реалізації
  • Планувати діяльність з побудови архітектури
  • Впроваджувати архітектурний план так, щоб забезпечити відповідність між стратегічними задачами і системою, що будується 

У навчальній аудиторії було спекотно від дискусій та напруженої роботи над завданнями.

Також під час модуля у гості до програми MSc in Technology Management завітав Ігор Лужанський, керівник портфоліо проектів на DTEK та співвласник компанії Neadevis. Ігор за кавою, у форматі надихаючого сніданку, розповів нашим учасникам як на практиці відбувається побудова архітектури майбутнього продукту.

Ми також раді вітати п’ятьох професіоналів з компанії SoftServe, які долучились до цього курсу і стали спеціалістами у побудові архітертури інформаційних систем.

Наступний навчальний курс з бізнес-комунікацій відбудеться з професором з Великобританії Деніелом Люїсом у вересні. Нагадуємо, що Ви можете долучитись до проходження курсу.

Детальніше інформація щодо вступу на програму знаходиться тут.
Якщо у Вас виникатимуть питання, або щоб зареєструватись на окремий курс, звертайтесь
Дзвінка Завалій, 
координатор програми
itmaster@lvbs.com.ua, +380983503556