Про методи розв’язання задач розповів професор з Carnegie Mellon University

2 Лип 2014

На восьмому навчальному модулі програми MSc in Technology Management  учасники вивчали методи розв’язування задач та вчились розуміти клієнта на курсі «Methods in Requirements Management» з професором Тревісом Бро (Travis Breaux) з Carnegie Mellon University.

Професор Тревіс Бро навчав учасників розуміти та застосовувати успішні методи подолання розриву між розв’язуваною задачею і системою програмного забезпечення. У цьому курсі вони вивчали різні способи розуміння проблеми, а також презентувати відповідне рішення цієї проблеми.

«You need to be an expert in area of your client. That gives you opportunity to learn a lot as well as keeps you open-minded and motivates to cross your own boundaries».

Також цього місяця учасники продовжили курс Сергія Ковели з Kingston Business School (Лондон) «Startegic planning and project management».

Минулого модуля під час першої частини курсу, учасники MSc in Technology Management   вивчали стратегічне управління і управління проектами. Зокрема вони дізнались, що ці два взаємдоповнюючі аспекти управління бізнесом застосовуються як на стратегічному, так і на операційному рівнях. У кінці першої частини курсу учасники отримали кейси і запитання від реальних клієнтів, на яке слід було однозначно і обґрунтовано відповісти. Таким чином, на 8-му модулі вони презентували свої рішення кейсів, аналіз діяльності клієнта, рекомендації та відповідали на численні питання.

Бажаємо учасникам гарних канікул і до зустрічі у серпні!
{album_56}