Resilience under duress – курс з менеджменту у сфері психічного здоров’я

6 Гру 2022

Зовсім недавно ми розпочали навчання на програмі Resilience under duress для управлінців різних інституцій. Станом на зараз маємо 29 учасників, які готові розбудовувати послуги та системи охорони психічного здоров’я відповідно до потреб людей на робочому місці. 

Програма розроблена Бізнес-школою УКУ, Центром Лідерства УКУ та Інститутом психічного здоров’я УКУ в межах проєкту Психічне здоров’я для України за підтримки Посольства Швейцарії в Україні та спрямована на збереження й  зміцнення психічного здоров’я в колективах.  

Головна мета навчального курсунадати учасникам сучасні знання, розуміння та практичні інструменти для розбудови послуг та системи охорони психічного здоров’я відповідно до потреб людей, сприяти покращенню лідерських навичок та створенню максимально сприятливих умов роботи у часі війни та опісля.

До нас приєдналися 29 учасників з різних областей та установ. Ми підготували коротку інфографіку:

Навчання триватиме впродовж 5 тижнів у онлайн-форматі. 

В межах курсу учасники пропрацюють наступні теми: 

  • Психічне здоров’я в організації в кризові часи. Прогнозування помилок.
  • Готовність допомагати один одному.
  • Вплив особистості керівників на психологічне здоров’я працівників
  • Усвідомлення та виявлення травми на робочому місці. Стійкість
  • Важливість психічного здоров’я та благополуччя на робочому місці: розробка стратегії добробуту та заходів.

Викладачі програми: 

Андрій РождественськийPhD, викладач Бізнес-школи УКУ (LvBS), виконавчий директор Центру Лідерства УКУ, бізнес-консультант.
Христина Колесник – ліікарка, клінічна психологиня, HRG, КПТ+ фахівчиня. Наразі в процесі навчання на практику схематерапії, та терапії з репроцесуалізації рухом очей (EMDR)
Павло Блозва – кандидат психологічних наук, викладач кафедри клінічної психології УКУ. В компанії SaaSJet на посаді Chief Administrative Officer займається впровадженням нових інструментів управління та навчанням працівників.

Слідкуйте за новинами Бізнес-школи УКУ та не пропустіть наступний набір на програму. Удосконалюємо медичну сферу разом!