Розкрийте потенціал даних: аналіз та використання даних для успіху вашого бізнесу [благодійний вебінар]

2 Чер 2023

У сучасному світі, де дані стають найціннішим ресурсом, вміння аналізувати та знаходити цінну інформацію в них є незамінним. Вебінар «Аналіз та використання даних для успіху вашого бізнесу» пропонує вам відкрити двері у світ аналізу, де ви разом з Юлією Рижковою, авторкою курсів для бізнес-аналітиків та консультантів, а також онлайн-курсу «Моделювання бізнес-процесів» Бізнес-школи УКУ, дізнаєтеся про ключові принципи цього процесу та його практичні застосування.

Під керівництвом Юлії ви отримаєте цінні інсайти щодо методів та стратегій аналізу даних, які дозволять вам здійснювати обґрунтовані рішення на основі фактів. Ви дізнаєтеся про найефективніші інструменти та техніки, які допоможуть вам отримати глибоке розуміння даних і виявити приховані залежності та тенденції.

Під час вебінару ми розповімо про: 

  • те, як звичайні дані можуть перетворитися на справжній скарб для вашого бізнесу;
  • виклики, з якими стикаються компанії при аналізі даних і покажемо, як бізнеси їх долають;
  • глобальні тренди та інновації в аналізі даних, що диктують правила гри;
  • найсучасніші підходи та інструменти, які надають конкурентну перевагу;
  • огляд найпоширеніших задач та ефективних методів їх вирішення.

Ви отримаєте не лише теоретичні знання, а й практичний приклад прийняття рішення щодо ефективності нової цінової політики, з урахуванням сезонності продажів. Ви зможете побачити, як прості сирі дані перетворюються на відповідь на поставлене запитання, і зможете отримати шаблон, який буде показано на вебінарі, для застосування його із власними даними. 

Розкрийте потенціал вашої компанії і забезпечте її успіх. До зустрічі на вебінарі «Аналіз та використання даних для успіху вашого бізнесу».

Коли:  27 червня о 18:15

Де: онлайн (за попередньою реєстрацією)

Вартість: благодійний внесок від 300 грн

 

Всі кошти, зібрані під час вебінару, будуть скеровані в Стипендійний фонд імені Олега Воробйова, учасника програми MSc in Technology Management Бізнес-школи УКУ, який загинув від рук російського окупанта на передовій фронту 30 травня 2022 року.