Що робити, коли вже здійснив мрії? Топ-3 фільми від Андрія Худо

1 Сер 2017

LvBS продовжує складати перелік must see фільмів та серіалів. Цього разу кіно від бізнесмена та відомого ресторатора Андрія Худо. Заплануйте перегляд на серпень, адже це справді чудові стрічки!

AH

 Вовк із Уолл-Стріт (2013, США)

 «Фільм про історію успіху, про запал і впевненість. Фінал змушує задуматись: як поводитись, коли вже досягнув бажаного?», – каже Андрій Худо.

Цей фільм – біографічна драма режисера Мартіна Скорсезе. У головних ролях — Леонардо ДіКапріо, Джона Гілл, Меттью Макконехі. Стрічку створено на основі реальних подій.

w

Читайте також: Менеджмент змін, стратегія, інтелект: must see фільми від Юрка Филюка

1+1, або Недоторканні (2011, Франція)

«Життєвий і дуже класний фільм. Він – про цінності в контексті контрастів у суспільстві. Як можуть товаришувати бідний і заможний, здоровий та людина з інвалідністю. Є речі, про які не слід забувати, не залежно від соціального статусу!».

un

У фільмі йдеться про паралізованого багатого аристократа Філіпа, що став інвалідом після того, як розбився на параплані. Він наймає собі помічника, який має за ним доглядати. Одному з кандидатів, чорношкірому Дрісові, не потрібна робота — він хоче письмову відмову, щоб отримувати допомогу по безробіттю. Але несподівано саме його Філіп бере на роботу…

Хрещений батько-2 (1974, США)

«На мій погляд, друга частина «Хрещеного батька» найкрутіша! Тут є все: і життя, і бізнес, і сімейні цінності, і кримінал… Але з цього фільму можна взяти багато речей, які можуть допомогти в майбутньому. Звісно, в легальній площині ;)», — каже Андрій Худо.

Гангстерська драма режисера Френсіса Форда Копполи з Аль Пачіно та Робертом Де Ніро у головних ролях. Пряме продовження стрічки 1972 року «Хрещений Батько». Легендарна кримінальна драма, етапний фільм американського та світового кіно.

gf

Читайте також: Три фільми про стратегію для керівників від Сергія Лесняка