Софія Опацька увійшла до сотні найуспішніших жінок України

6 Бер 2016

Софія Опацька, декан Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) увійшла до сотні найуспішніших жінок України. Проект про українок, які відбулися в бізнесі, політиці, громадському та інших сферах життя країни вперше представило видання «Новое время».

Як зазначають автори проекту, у сотню найуспішніших увійшли жінки, які досягли найбільших кар’єрних успіхів у восьми сферах – політиці, бізнесі, держслужбі, корпоративному секторі, суспільній діяльності, культурі і медіабізнесі, шоу-бізнесі і спорті.

«Софія Опацька навчалась у Львові, а згодом у США, Польщі та Китаї. Вона спеціалізується на питаннях управління персоналом, побудови організацій, які самонавчаються. У 2008 році почала працювати у Львівській бізнес-школі УКУ. Під керівництвом Софії Опацької LvBS стала однією із найуспішніших бізнес-шкіл України»,  – ідеться у матеріалі.

Хто ще увійшов до рейтингу читайте в номері журналу Новое Время – №8 від 4 березня 2016 року.

 

«Те, що є дуже ціннісним саме у Львівській бізнес-школі і саме в Українському католицькому університеті – це спільнота, яка формується за певними ціннісними орієнтирами. І LvBS, і УКУ завжди мають чітку і прозору позицію з багатьох суспільно важливих питань. Також людям тут цікаво зростати не лише професійно, а й персонально і духовно», – наголошує Софія Опацька.

Довідка

Софія Опацька – к.е.н., закінчила факультет міжнародних економічних відносин Львівського національного університету ім. І.Франка; пройшла короткострокові програми та стажування у University of Michigan, Bled School of Management, Warsaw School of Economics, Wharton Business School, China Europe International Business School, Hong Kong University of Science and Technologies. Досвід управлінської роботи – 14 років. Працювала директором програм МВА Києво-Могилянської бізнес-школи (kmbs), директором корпоративного університету ВАТ «Концерн Галнафтогаз». Засновник-куратор проекту «Global Shapers» у Львові, належала до міжнародної молодіжної організації AIESEC. Член Дорадчої ради центру духовної підтримки осіб з особливими потребами «Емаус». Спеціалізується у питаннях управління людьми, організаційної поведінки, побудови організацій, що самонавчаються. Працює у LvBS з дня заснування, уже 9-й рік очолює Львівську бізнес-школу УКУ. Має двох діток.