Стратегії та лідерство вивчали управлінці на 1-му модулі програми «Менеджмент для лідерів»

9 Лют 2016

У Львівській бізнес-школі УКУ стартувала чотири модульна програма для управлінців «Менеджмент для лідерів». Перший модуль (4-6 лютого) учасники вивчали курс «Стратегії та лідерство». З Павлом Шереметою, керівником Школи управління УКУ працювали над стратегіями розвитку своїх організацій.

Павло Шеремета, LvBS

 «Бажайте більшого, але будьте готові тим більшим управляти. І пам’ятайте китайське прислів’я «Швидко – це повільно, проте щодня». Насправді ми управляємо не часом, а енергією», – наголосив Павло Шеремета

Окрім цього, на першому модулі учасники черпали натхнення із бізнес-сніданків на програмі. Так 5 лютого вони зустрілись з владикою Борисом Ґудзяком, президентом Українського католицького університету, єпархом Паризької єпархії УГКЦ: «Слухати іншого – це не просто чути звуки, а й це бачити, відчувати ближнього, довіряти йому. Зверніть увагу, яка комунікація між вами та вашими підлеглими? Чи чують вони вас? Чи чуєте ви їх? Коли у ваших підприємствах люди відчують, що ви їх слухаєте і любите, вони усе зроблять для вас. Довіра, яка приходить через слухання, творить великі речі», – вважає владика.  

владика Борис Ґудзяк
Також учасники мали унікальну нагоду поспілкуватися з Євгеном Уткіним, IT-підприємцем з 20-літнім досвідом, який уже півтора роки займається допомогою українській армії у сфері високих технологій. Євген Уткін вважає, що повторити успіх певної компанії – неможливо, проте помилки всі організації роблять схожі. «Ціллю будь-якої справи не може бути тільки заробляння грошей. Ціллю повинно бути – реалізувати мрії, здійснити плани, зробити добру справу», – вважає підприємець. Він також заохотив управлінців іти до джерел: «Пам’ятайте, коли ви йдете до джерел,  ви йдете проти течії. Це навіть може служити індикатором правильності вашого руху. Цінуйте свої перемоги, як великі, так й маленькі».

Євген Уткін, LvBS

 Бажаємо учасникам успіхів у формуванні ефективних стратегій, і до зустрічі на наступному модулі!