У російсько-українській війні загинув Олег Воробйов – учасник MSc in Technology Management

1 Чер 2022

Все, про що він просив, була молитва… Сьогодні ми із щемом і гіркотою у серці ділимось сумною новиною. Спільнота Бізнес-школи УКУ висловлює щирі співчуття з приводу відходу у засвіти Олега Воробйова. 30 травня Олег загинув у підлій війні від рук російського агресора, виборюючи нашу свободу. Він був учасником програми Master of Science in Technology Management Бізнес-школи УКУ, COO у The Spares Expert LtD, засновником курсу психологічної допомоги для бійців антитерористичної операції «Щасливі разом».

Воюючи на фронті, Олег писав: «Думаю ми проживаємо всі ці страждання і біль, щоб навчитися більшій емпатії, співчуттю і любові до ближніх і стати ближче до Бога. “Тіштеся з тими, хто тішиться, і плачте з отими, хто плаче!” (До Римлян 12:15). Сподіваюсь після цієї війни я і ми всі станемо більше відповідати цій цитаті».

«Війна забирає у нас найкращих. З Олегом ми познайомилися, коли він повернувся вперше з АТО. З того часу Олег був постійним і активним учасником нашої спільноти. Олег був прикладом для нас, як у любові до родини і України, які були у всіх його діях і словах, так і у вимогливості до себе та інших, в навчанні та бізнесі. Наша спільнота втратила відданого друга та підприємця, який міг би зробити величезний вклад у майбутнє наше та України», – Ярина Бойчук, СЕО Бізнес-школи УКУ.

Ми пам’ятатимемо Олега як справжнього патріота, підприємця, люблячого батька.

Спочивай з Богом, воїне! Ми продовжуватимемо молитися за тебе! 

Висловлюємо щирі співчуття дружині Ользі та усім рідним Олега.

Вічная пам’ять!