Учасниця програми LvBS створила бренд тактичного одягу Miligus

16 Сер 2022

#економічнийфронт Замість вишуканої сукні бойова сорочка…
Ми завжди з радістю розповідаємо про ініціативи учасників Спільноти LvBS, які наближають нашу перемогу. Цього разу піде мова про бренд тактичного одягу Miligus від учасниці програми Key Executive MBA Бізнес-школи УКУ Олени Гусєвої.

«Війна змінила життя кожного українця і українки, не виключенням стало і Дизайн-Ательє Олени Гусєвої. Ми займалися улюбленою справою, співпрацюючи з дизайнерами та світовими брендами, втілювали вишукані колекції одягу. Та все обірвалося 24 лютого… «Що далі?» – питання, яке турбувало усіх.
Після першого шквалу емоцій Олена Гусєва прийняла важливе рішення – потрібно згуртуватися, зберегти робочі місця і водночас допомагати нашим бійцям. Як? Розгадка лежала на поверхні – змінюємо шовк на міцну тканину, а модні принти – на камуфляж та починаємо відшивати тактичний одяг.

Було важко… але з кожним днем приходило розуміння, що все робимо правильно. Перші відгуки від бійців, постійні удосконалення моделей, безперервна робота. Команда почувала себе супергероями з надважливою місію – відшивати тактичний одяг для наших захисників, вкладаючи в кожен виріб свою любов та енергію, піклуючись про їхній комфорт і безпеку.
Так зародився бренд Miligus – Тактичний одяг, який відшив уже понад 3 тисячі комплектів тактичного військового одягу. Ми не зупиняємося на розпочатому та продовжуємо активно працювати, адже наближати перемогу можна лише разом».

Бажаємо бренду MILIGUS зростати та міцніти!