UNIC та Бізнес-школа УКУ підписали Меморандум про партнерство

9 Сер 2023

Всеукраїнська Мережа Доброчесності і Комплаєнсу (UNIC) та Бізнес-школа УКУ (LvBS) стали партнерами та домовилися спільно працювати над популяризацією основ бізнес-етики, доброчесності і комплаєнсу у вищих навчальних закладах України, а також реалізацією ініціатив, спрямованих на підвищення знань та сприйняття важливості етичних стандартів в різних сферах суспільства.

Зокрема, сторони домовились про проведення спільних досліджень, опитувань, аналізів в сфері етичного ведення бізнесу для вивчення та розуміння сучасних тенденцій, викликів та можливостей, пов’язаних з етичним аспектом ділової діяльності, і в результаті – створення стійких та відповідальних бізнес-практик. Також планується організація спільних навчальних заходів, конференцій, гакатонів та інших подій в межах навчальних програм LvBS, Академії Ділової доброчесності та Місяця ділової доброчесності UNIC. Крім того, в межах співпраці планується запуск спільних комунікаційних кампаній з просування доброчесності та антикорупції серед українського бізнес-середовища.

“UNIC дякує партнеру Бізнес-школі УКУ за довіру та впевнені, що разом ми зможемо вдосконалити стандарти етичної поведінки українського бізнесу та реалізувати інноваційні й ефективні навчальні програми, спрямовані на підготовку майбутніх комплаєнс-фахівців України. Наші спільні зусилля дозволять сформувати освітній процес, який надаватиме студентам глибокі знання, практичні навички та реальний досвід у сфері дотримання норм та етичних принципів”, – йдеться в повідомленні.