Управління персоналом у малому бізнесі

21 Тра 2013

Учасники програми «Ефективне управління малим бізнесом» знову зібрались у Львівській бізнес-школі УКУ. Цього разу для того, аби навчитись краще управляти своїми працівниками. Третій модуль «Управління персоналом в малому бізнесі» відбувся 16 та 17 квітня.

Впродовж двох днів учасники разом із Ольгою Садохою розглянули теоретичні аспекти управління персоналом та отримали практичний досвід. Під час модуля ми розглянули питання стратегії в управлінні персоналом, аспекти формування команди та втримання персоналу, навчання та розвиток працівників. Також учасники поглибили знання у таких поняттях як мотивація, стимулювання та управління продуктивністю працівників.

Софія Опацька (директор Львівської бізнес-школи УКУ) та Світлана Лукасевич (начальник відділу взаємодії з персоналом компанії Київстар) провели два майстер-класи, які стосувались актуальних питань управління персоналом.

Про глобальні тенденції, які впливають на HR, цінності поколінь та про те, як змінюється модель навчання розповіла Софія Опацька: «На мою думку, зараз ера працівника, а не працедавця. Пам’ятайте, тепер люди мають інші потреби і очікування. Вони прагнуть працювати в креативному середовищі, шукають нового досвіду і хочуть працювати в команді з цікавими людьми».

“Кожна людина прагне робити важливі речі. Кожен хоче бути корисним для когось чи для чогось. З іншої сторони в кожної людини є своє відчуття справи. Кожен по різному бачить, як щось має бути зроблено. Питання, як зробити так , щоб ця людина хотіла це відчуття включати” – розповіла Світлана Лукасевич під час майстер-класу «Залученість персоналу – наскільки важливо і чи можна на це впливати».

Щиро дякуємо учасникам та викладачам за цікавий та насичений модуль!

{album_22}