Вступ 2023 до LvBS. Оголошено додатковий набір!

12 Вер 2023

Вступ 2023 на магістерські програми Бізнес-школи УКУ триває! У вересні ОГОЛОШУЄМО додатковий набір. Всі деталі й дати дивіться нижче.Основні дати додаткового набору:

– реєстрація на вступні випробування в університеті та подання заяв вступників для участі в конкурсному відборі – 18 вересня – 18:00 22 вересня 2023 р.
– проведення вступних випробувань – 25 вересня – 28 вересня 2023 р.
– оприлюднення рейтингового списку рекомендованих до зарахування вступників – до 10:00 2 жовтня 2023 р.
– виконання вимог до зарахування – до 18:00 4 жовтня 2023 р.
– наказ на зарахування – до 18:00 6 жовтня 2023 р.
Згідно з інформацією УЦОЯО спеціально організована сесія для складання ЄВІ/ЄФВВ здійснюватись не буде!

Що вам потрібно зробити, щоб зареєструватися на навчання?

  • Зареєструватись на нашому сайті на сторінці програми – до 18 вересня
  • Пройти ознайомчу зустріч з менеджером програми (офлайн чи онлайн), щоб краще зрозуміти ваші потреби і підібрати навчання, яке буде найбільш ефективне саме для вас.
  • Зареєструватися на вступні іспити та подати заяву – в межах 18-22 вересня.

Більше інформації про Вступ 2023 та Дати іспитів

Кожна з магістерських програм пройшла оновлення та трансформацію, максимально відповідаючи потребам бізнесу та переосмисленню сенсів, до навчання залучаються кращі викладачі-практики з України та з міжнародних бізнес-шкіл, які, попри війну, готові приїжджати в Україну і ділитися своїми знаннями з учасниками для ще більш ефективного відновлення країни в майбутньому.

Як вступати з дипломом бакалавра чи магістра?

Для кращого аналізу, яке саме навчання відповідає вашим потребам і буде максимально ефективним саме для вас, закликаємо розпочати вступний процес з ознайомчої зустрічі з менеджером програми, дізнатися більше про особливості навчання. Реєструйтесь на нашому сайті і ми сконтактуємося з вами та розповімо всі деталі!