Як проходив другий сезон «Гри в довгу»? Розповідають учасники.

15 Тра 2023

Ми багато розповідали про 2 сезон проєкту «Гра в довгу»: 8577 учасників з різних куточків України та світу, 458 з них вдалося набрати більш ніж 70% правильних відповідей, 115 фіналістів.

Та це не замінить реальних відгуків та емоцій учасників. У цьому матеріалі ділимось їхніми враженнями від навчання на проєкті. 

1 тур проєкту

«Враження перевершили будь-які мої очікування, я неймовірно вдячний за те, що ви організовуєте такі заходи і обов’язково старатимуся брати участь у всіх ваших заходах. Найбільше мені сподобалося те, що усі отримані знання я можу використовувати на практиці вже сьогодні і я не перебільшу, якщо скажу, що вони більш практичні ніж ті, що отримав в університеті за цілий курс. Сердечно вам дякую за те, що стимулюєте появу нових підприємців і щиро вірю в те, що Україні потрібні такі заходи, люди, бізнеси. Дякую вам від усього мого серця». 

Вже після першого туру проєкту учасники досягали перших результатів:

«Я задоволена, у мене з’явились нові ідеї та натхнення. Поки дивилась перший тур створила новий продукт і майже доопрацювала до випуску на ринок». 

2 тур проєкту

Учасники не змогли не визнати професійність лекторів і говорили про них в багатьох відгуках:

«Модуль 7. Команда: підбір, управління. Ірина Тимощенко-Петрова – геніальна лекторка. Неможливо відірватися, коли слухаєш!» 

«Деякі лекції перевернули мій світогляд (це я про Ірину Тимощенко-Петрову). Розклала інформацію по поличках».

Нагадуємо, що всі матеріали (лекції та тести) є у вільному доступі за посиланням: https://lvbs.top/2n4 . Тому ви можете переглянути їх і підтвердити всі відгуки самостійно!

Яких лекторів ви можете знайти на проєкті «Гра в довгу»? 


3 тур проєкту

Останній навчальний тур проєкту був особливим, адже у ньому не було тестів після кожного модулю, а після останньої лекції на учасників очікував один підсумковий тест по всіх модулях усіх турів. Було складно, та не для наших учасників!

Що розповідають переможці? 

Наразі учасники активно готуються до буткемпу, що розпочнеться вже 19 травня. Про буткемп, проєкти переможців та їх подальше навчання розповімо незабаром. А поки хочемо поділитись їхніми думками після завершення програми: 

Місія проєкту  Sky wing — допомогти українським школярам (а надалі і усім українцям) стало розвиватися в епоху швидких змін.

Кінцевим продуктом має бути гнучка загальнодоступна платформа для онлайн-тестувань і дистанційного навчання, яка стане українським замінником iSpring.

«Завдяки цьому проєкту я на шляху формування нових значень для себе. Я готовий знову будувати як в своїй голові, так і для своєї компанії та команди нові сенси. Ми обов’язково це зробимо в найближчому майбутньому».


Доєднатись до спільноти проєкту «Гра в довгу»  можна у Telegram-каналі. Шлях учасників ще не завершився, то ж більше історій очікуйте незабаром.