«Як я долаю стрес? – Я просто люблю те, що роблю», – Софія Опацька

15 Гру 2015

Декан Львівської бізнес-школи УКУ Софія Опацька у інтерв’ю на радіо «Сковорода» розповіла про те, як вона долає стрес і чому важливо любити те, що робиш.

Прослухати повне інтерв’ю на радіо «Сковорода» у програмі  «Теорія Бєглова»

За словами Софії Опацької, Львівська бізнес-школа – для неї це не просто робота, а справа, яку вона любить: «Як я долаю стрес? – Я просто люблю те, що я роблю. Коли любиш те, що робиш – тоді це не стрес, а задоволення. До того ж країні зараз потрібні бізнес-школи: що більше успішних бізнесменів у нас буде, то більший шанс того, що ми зростатимемо. Водночас, це ставить перед LvBS високу планку: навчаючи інших людей робити добрий бізнес, – ми самі маємо бути успішними. І Львівській бізнес-школі це вдається, завдяки нашій команді та викладачам».

Тенденцію драматизувати ситуацію в державі, декан Львівської бізнес-школи відкидає, хоча й не заперечує, що сама уже встигла розчаруватись в деяких речах. Тим не менш, ділиться своїм рецептом того, як жити так, аби усе довкола не здавалося суцільною «зрадою»: «У 2004 році ми відстояли своє прагнення змін і досягли мети, але після “вмили руки”. Тому все пішло шкереберть. Тепер ми знову починаємо скочуватися до цього рівня. Але є категорія людей, які вважають, що треба “брати і робити”. І якщо ти бачиш людей, які цей принцип реалізовують в житті, тоді, крім зради, проглядається ще й перемога. Не менш важливо самому долучатись до цих маленьких перемог. Наприклад, зараз ми разом з сусідами боремось за те, щоб на нашій вулиці зробили кращу дорогу. І віримо, що нам вдасться цього добитися. Головне озвучувати свої проблеми і діяти».

Подкаст програми можна прослухати тут