Яка роль лідера ефективної команди? – випускний програми для управлінців в LvBS

7 Лип 2016

24 учасники програми «Ефективне управління малим бізнесом» у Львівській бізнес-школі УКУ завершили навчання! Учасники програми отримали сертифікати та відзначити випускний.

Vypusknyy

Останній модуль програми на тему «Управління персоналом» провела викладач Ольга Садоха. Вона наголосила: «Пам’ятайте, що роль лідера не в тому, щоб поганяти підлеглими, а опікуватись та служити команді. Тоді ваша команда працюватиме значно ефективніше. І це питання вашої довіри та ваших амбіцій.

Деякі ваші підлеглі виборюватимуть самостійність, інші – погоджуватимуться з тим, що ви їм надаєте. Ви можете здивуватися, як люди можуть самоорганізуватись. Вам лише потрібно буде задати команді цілі, правила гри та забезпечити її необхідними ресурсами».

Vypusknyy

Також учасники програми мали надихаючу зустріч із Володимиром Семенишином, віце-президентом компанії Soft Serve, на тему «When life gives you lemons, make lemonade or Self-Management & Self-Motivation»: «Будьте присутніми при тому, що ви робите. Ви повинні розуміти, що більше ви переключаєтесь із одного завдання на інше, то є менш ефективними у своїй діяльності. Щодо мотивації – хочу зауважити, що винагорода повинна бути вчасною, не через місяць чи два. Також пам’ятайте: якщо надаєте винагороду собі чи колегам, щоб втішити через невдачу, то задаєте невдалий рефлекс для людського мозку, який у такому випадку звикає отримувати щось хороше за негативний результат діяльності та налаштовуватиметься саме на таких хід речей».

Vypusknyy

Після зустрічі відбулося вручення сертифікатів та випускні урочистості. Вітаємо учасників!

Нагадаємо, програма «Ефективне управління малим бізнесом» відбулася у LvBS уже вп’яте. Навчання на програмі триває 5 місяців та включає 5 модулів. Детальніше про програму.

Vypusknyy