«Зона прибутку»: Візія, актуальна поза часом

15 Вер 2016

14 вересня у Львівській бізнес-школі УКУ (LvBS) відбулася презентація першого українського перекладу книги провідного бізнес-футоролога світу Адріана Сливоцького «Зона прибутку» («Profit Zone»). Володимир Нетак, директор Видавництво УКУ, розповів під час презентації, що ідея видати цю книгу виникла півроку тому: «Це дуже амбітна ціль для видавництва і ми з нею впорались».

Netak

Софія Опацька, декан-засновник LvBS та віце-ректор УКУ розповіла про «Зону прибутку»: «В цій книзі описано 22 типи бізнес-моделей. Все показано на прикладах та історіях компаній. У LvBS ми чітко зрозуміли, яка історія та яка модель наші. Тож усім зрозуміло, чому у нас таке ціноутворення, чому ми приймаємо те чи інше рішення».

Sophia Opatska

Ярослав Притула, викладач LvBS, декан факультету прикладних наук УКУ зауважив: «Від першого видання цієї книги пройшло багато років, але чи багато ми знаємо книжок, які зараз ще більш актуальні, аніж 10 років тому? Той візіонерський підхід, що був застосований, актуальний і зараз. Клієнтоорієнтованість – це візія Сливоцького, яку зараз починають сповідувати усе більше компаній».

Yaroslav Prytula

«Що я зрозумів, навчаючись у Сливоцького? Глобальний бізнес можна генерувати з будь-якої точки світу. За Сливоцьким, майбутнє за змаганнями бізнес-систем, збудованих компаніями», – сказав під час виступу засновник компанії «Троттола», сенатор УКУ наголосив Ярослав Рущишин.

Yaroslav Ruschyshyn

Андрій Павлів, CEO and Co-Founder N-iX додав: «Сливоцький – дуже практичний і прагматичний аналітик і бізнесмен. І його підхід до бізнесу дуже вартісний і важливий. Він думає про стратегію захоплення ринків, залучення клієнтів, його бачення росту, капіталізації і розвитку компанії захоплює. Його книги містять ту важливу ДНК, яка потрібна всім для розвитку бізнесу».

Profit Zone

Шукайте «Зону прибутку» на книжковому ярмарку Форуму видавців на двох експозиціях від Видавництва УКУ:

  • стенд з вибраними книгами, №111 на І поверсі Палацу Мистецтв;
  • намет на площі перед входом до Палацу Мистецтв (№73).

Також будемо раді Вас бачити у Львівській бізнес-школі УКУ, де книгу можна буде придбати на рецепції!

Profit Zone