- Консультантка із побудови системи ощадливого виробництва LEAN
- Має вищу економічну освіту
- Авторка та консультантка програми «LEAN for owners» – практика навичок LEAN-лідерства та інструментів самостійної трансформації компанії
Антоніна Носко
Visiting lecturer
Досвід викладача
- Працювала керівницею виробництва компанії «Spell chocolate», де успішно впровадила LEAN систему та збільшила обсяг виготовлення шоколаду у 7 разів за пів року за допомогою впровадження LEAN інструментів.
- Має досвід ведення власної справи, зокрема, впродовж восьми років (з 2009 по 2017 роки) була співвласницею ресторанів мережі «23 ресторани» у Івано-Франківську.
- Працювала консультанткою із впровадження LEAN на підприємствах «Масло ТОМ» та “Cheesecake”, де не лише провела LEAN аудит з метою визначення критичних точок виробництва, але і впровадила систему організації робочих місць і виробничого простору 5S, створила LEAN команду та налагодила систему роботи з витратами, збільшивши тим самим рентабельність компаній.
Медіа