Антоніна Носко

Консультант із побудови системи ощадливого виробництва LEAN на підприємствах різного типу.

Має вищу економічну освіту. До цього працювала керівником виробництва компанії «Spell chocolate»,  де успішно впровадила LEAN систему та збільшила обсяг виготовлення шоколаду у 7 разів за пів року за допомогою впровадження LEAN інструментів (організація процесу закупівлі, складів за системою FIFO, робочого простору, усунення втрат та інше). Антоніна має досвід ведення власної справи, зокрема, впродовж восьми років (з 2009 по 2017 роки) була співвласником ресторанів мережі «23 ресторани» у Івано-Франківську.

Працювала консультантом із впровадження LEAN на підприємствах «Масло ТОМ» та “Cheesecake”, де не лише провела LEAN аудит з метою визначення критичних точок виробництва, але і впровадила систему організації робочих місць і виробничого простору 5S, створила LEAN команду та налагодила систему роботи з витратами, збільшивши тим самим рентабельність компаній.

Антоніна є авторкою та консультантом програми “LEAN for owners” – практика навичок LEAN-лідерства та інструментів самостійної трансформації компанії.