Cash Flow: як випускники-інноватори вчились ризикувати

Випускники програми з інновацій та підприємництва Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) зустрілись 26 листопада, аби пограти у бізнес-гру Cash Flow, автором якої є Роберт Кіосакі, відомий інвестор, бізнесмен та письменник.

cash2

Завдяки ведучій гри Анжелі Цирульник, яка є засновницею трансформаційного центру розвитку особистоті «Шамбала», лайф- та бізнес-коучем, учасники отримали ще й зворотній зв’язок у вигляді коуч-сесії.

«У грі є випадкові речі, які трапляються і в житті. Але в житті ми можемо повпливати на них та використати можливості набагато більше – потрібно тільки спрямувати туди свої зусилля. В грі, як і в житті, не можна махати рукою та думати, що вже все одно не встигнеш нічого змінити. Можна в останній момент ризикнути та виграти!» – діляться своїми враженнями випускники програми MSc in Innovations and Entrepreneurship Ярослав Чарковський та Маркіян Серчинський.

cash3

«Тут простіше вийти поза межі своєї зони комфорту, адже це гра! Простіше ризикувати та приймати рішення. Але досягнення мрій лежить саме там, де нам не завжди комфортно і гра допомагає це зрозуміти та стати сміливішим у житті», – коментує Анжела Цирульник.

Весела атмосфера, азарт, бажання експериментувати, ризикнути та побачити себе зі сторони – це саме те, якою була ця гра. Більшість учасників висловили готовність і бажання пограти ще!

Крім того, випускники скористались можливістю поспілкуватись з теперішніми учасниками програми з інновацій, поділитись з ними своїм досвідом реалізації проектів та напрацювали спільні ідеї щодо заснування нових традицій для спільних зустрічей та ініціатив.

cash4

Читайте також: Every company is the universe: третій модуль інноваторів з Жоао Перре Віана

Детальніше про навчання у Львівській бізнес-школі УКУ