LvBS Graduation-2017: Час нового лідерства!

27 Чер 2017

Щороку Випускні урочистості Львівської бізнес-школи УКУ – це дуже особливий день. Щороку це день підбиття важливих підсумків, емоційних спогадів та формування нових викликів у житті. «Це – свято вашої наполегливості, сподівань та очікувань. Ми ж будемо спостерігати за вами. Тому працюйте багато, вірте у Бога і будьте порядними людьми. Надалі продовжуйте бути добрим прикладом для інших», – звернулася до цьогорічних випускників магістерських програм LvSB декан-засновник Школи, проректор УКУ Софія Опацька.

gr

Дипломи про завершення навчання отримали 44 учасники магістерських начальних програм професійного рівня Львівської бізнес-школи УКУ: Key Executive MBA, MSc in Technology Management, MSc in Innovations and Entrepreneurship, MA in Human Resources and Organization Development.

Про найважливіші моменти LvBS Graduation-2017 – читайте у нашому репортажі. 

На відкритті Випускних урочистостей ректора Українського католицького університету о.д-р Богдан Прах сказав до випускників: «Сьогоднішній день особливий тим, що ми разом бачимо, що досягаємо мети, мети, яку визначали собі на цей рік та яка закладена у нашій стратегії… Бажаю вам мужності, аби такі сильні люди не виїжджали з України за кордон, залишались тут і ми розуміли та вірили, що можемо разом будувати Україну!»

gr

Президент УКУ, єпарх єпархії Св. Володимира Великого в Парижі владика Борис Ґудзяк зауважив: «Цього року ми відзначаємо 125-річчя з дня народження патріарха Йосифа Сліпого. І саме у цей рік ви отримуєте дипломи університету, який він вимріював, навіть перебуваючи у таборах, у засланні. Тому ви покликані до дисципліни і подвигів, які він практикував, якими він жив… На цей університет жертвують тисячі, десятки тисяч людей. Вони це роблять не лише за ваші карі очі, у них є колосальні сподівання щодо вас». Він висловив думку про те, що велика віра, правда і праця допомагають людині вистояти проти будь-яких випробувань та закликав випускників залишаться працювати в Україні та створювати робочі місця. Адже, з його слів, за останні роки 3,5 млн українців виїхали тільки до країн ЄС. «Це – непрості завдання. Деякі з них – надзавдання, але, пам’ятайте, ви – випускники університету, створеного Йосифом Сліпим!».

gr

Спеціальна гостя Випускних урочистостей LvBS, віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе наголосила, що кожен з випускників зробив крок до навчання в LvBS з різних причин: хтось з пошуку, хтось – з сумніву, хтось – з переживаннями і намірами розширити свої знання, бути легко адаптивним до викликів, з якими стикається кожен член нашого суспільства, член світової спільноти: «Ви є абсолютно найціннішим ресурсом нашої країни. Це не є компліментом, це – констатація факту. Ми часто чуємо про нечтачу лідерства. Про це часто згадують, говорячи про державну службу. Але це стосується й бізнесу, і громадянського суспільства», – сказала Іванна Климпуш-Цинцадзе.

gm

З її слів, у зв’язку зі зростанням ролі людських спільнот, розвитком Інтернету, відходами від директивного лідерства, людьми стає усе важче управляти, тож це дуже важливе питання сьогодення – яким стає новий лідер.

«Сьогодні лідер має не лише давати завдання та контролювати їх виконання, але й вести за собою та залучати людей. Лідерство – це не успадкована властивість. Лідер – це той, хто бере на себе відповідальність, але, більше того, він залишаться лідером, допоки готовий цю відповідальність нести. А ще лідерство – це порядність. Новий тип лідерства, який нам так потрібен, базується на порядності та місії», – сказала віце-прем’єр.

gm

Софія Опацька в свою чергу висловила певність, що тепер, після завершення навчання, випускники мають усі передмови для зростання кожного дня. «Ми впевнені: ви щодня ставатимете кращими. Кращими ставатимуть також ваші компанії та організації. Ви змінюватимете стиль лідерства та управління в цій державі, що зараз нам так потрібно. І, таким чином, будете змінювати Україну. Ми – велика сила, яка має велику владу як люди, що мають спільні цінності. Тож працюйте багато, вірте у Бога і будьте порядними людьми. Надалі продовжуйте бути добрим прикладом для інших!».

gr

Цьогорічна випускники програми MSc in Technology Management Антоніна Скрипник та Любомир Лядик від імені усіх випускників звернулися до присутніх. «LvBS УКУ дає широку різноманітність знань та інсайтів. І лише від кожного з нас залежить, чи взяти щось із того, і якщо взяти, то що саме, і скільки, і як. Головне – це мати бажання кидати виклик собі та обставинам такого динамічного сучасного світу. Це вміння дивитися на бізнес різними очима – як власник, як кінцевий користувач, як конкурент, як засновник! І не має значення, яка ваша поточна позиція – розуміння бізнесу на найвищому рівні та таке його сприйняття – це основа генерування цінності для суспільства. Ці стіни, ці цінності, ці меседжі, ці особистості, які нам були тут доступні – це величезна інвестиція у себе. Growing companies by growing people. Це точка змін для себе та змін оточуючого світу. Це величезна відповідальність за отриманні знання та їх належне Цільове використання в майбутньому. Не знаю, чи ви це усвідомили вже – але завдячуючи LvBS УКУ, саме нам доведеться змінювати цей світ на краще. І я не знаю, як у вас, а у мене – this challenge is already accepted. Великого бажайте!», – сказала Антоніна.

gr

Після урочистостей уже традиційно разом з ректором Богданом Прахом випускники здійснили церемонію перекидання китичок та виконали гімн Gaudeamus. А чудовий вечір продовжили спільні фото, святкові частування та вечірка-посвята для випускників.

 

Читайте також: LvBSgraduation-2016: Все попереду!