У Львівській бізнес-школі УКУ офіційно стартувала вступна кампанія!

3 Лип 2017

У Львівській бізнес-школі УКУ офіційно стартувала вступна кампанія: з 3 і до 29 липня (16:00) включно триватиме прийом заяв та документів.

*96% випускників вважають навчання у LvBS цінною інвестицією

Вступники можуть подати документи двома способами:

  • в електронному форматі на сайті http://vstup.ucu.edu.ua/masters-e-admission/
  • а також до приймальної комісії за адресою: вул Свенціцького, 17 каб. 120 з 10:00-17:00

До заяви, поданої в паперовій формі, вступник додає:

  1. Диплом державного зразка про здобутий освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра, спеціаліста, магістра за особистим вибором (оригінали або копії).
  2. Копію документа, що посвідчує особу та громадянство (паспорт громадянина України (1,2,11 сторінки), або паспорт громадянина України для виїзду за кордон, або свідоцтво про народження – для осіб, які за віком не мають паспорта, або інший документ, який засвідчує особу і громадянство).
  3. Копію ідентифікаційного коду.
  4. Копію військового квитка або приписного свідоцтва.
  5. Шість кольорових фотокарток розміром 3х4 см, папку на зав’язках.
  6. Есе на визначену тематику. З вимогами до написання есе можна детальніше ознайомитись за посиланням http://vstup.ucu.edu.ua/doc-for-vstup-on-magister/

Вступні випробування триватимуть: з 7 липня до 7 серпня 2017 року. З графіком вступних іспитів на окремі програми можна ознайомитись за посиланням: http://vstup.ucu.edu.ua/rozklad-magisterskyh/

Термін зарахування вступників – 12 серпня 2017 року. Після цього, з 12 серпня до 1 вересня 2017 – час на укладення договорів із зарахованими особами.

Нагадаємо, що йдеться про 4 програми магістерського рівня Львівської бізнес школи УКУ: Key Executive MBA– програма, завдяки якій ви сформуєте бачення, яким ваш бізнес може бути завтра. Отримаєте знання, які підсилять ваш досвід для трансформації компанії перед викликами майбутнього.

Професійна програма магістерського рівня у Східній Європі MSc in Technology Management – спеціально розроблена для керівників вищої ланки технологічних компаній

MA in Human Resources and Organization Development – єдина магістерська програма міжнародного рівня в Україні з управління персоналом та організаційного розвитку

MSc in Innovations and Entrepreneurship– унікальна програма магістерського рівня в Україні, яка надає системні бізнес-знання для створення власного бізнесу в технологічній або інноваційній сферах.