Викладачіт LvBS виступили на Форумі молодих лідерів Рівненщини

18 Кві 2013

Викладачі львівської бізнес-школи радили рівнянам, як дати раду фінансам і соцмережам. 20-21 квітня на Форумі молодих лідерів Рівненщини виступили Тарас Хома, Отар Довженко та Тимофій Александронець.

Про те, як правильно впорядкувати особисті фінанси, ефективно представити свої ідеї в соціальних мережах та провести рекрутингову кампанію, розповідали у Рівному представники Українського католицького університету. Львівська бізнес-школа УКУ виступила освітнім партнером Форуму молодих лідерів Рівненщини, що проходив 20-21 квітня в Рівному. Участь у ньому взяли понад сімдесят підприємців, співробітників та активістів громадських організацій, політичних діячів і студентів.

Скорочену версію свого курсу «Особисті фінанси» рівнянам представив Тарас Хома, банкір і фінансист із двадцятирічним стажем. Звісно, за сорок п’ять хвилин навчити правильно планувати витрати й робити заощадження неможливо, однак тренерові вдалося продемонструвати важливість прикладної фінансової грамотності на наочних прикладах. За словами Тараса Хоми, він сподівається, що розмова спонукне учасників форуму приділяти більше уваги усвідомленому управлінню особистими фінансами.  

Викладач Школи журналістики УКУ, дослідник медіа і журналіст Отар Довженко розповів про принципи ефективного просування ідей у соціальних мережах. За його словами, для того, щоб поширити свіжу та потрібну суспільству ідею серед  десятків і сотень тисяч людей, сьогодні не потрібні великі рекламні бюджети та кадрові ресурси. Використовуючи соціальні медіа та розуміючи психологію їхніх користувачів, можна згуртувати спільноту однодумців та спонукнути її до реальних дій, яких, на думку багатьох, так бракує українським інтернет-користувачам.

Своїм досвідом проведення рекрутингових кампаній у громадських організаціях із учасниками форуму поділився учасник програми з інновацій та підприємництва, президент міжнародної організації AIESEC у Львові Тимофій Александронець. А менеджер програми Уляна Гошко представила Львівську бізнес-школу, запросивши рівнян до співпраці та обміну знаннями.

Метою першого Форуму молодих лідерів Рівненщини є стимулювання ділового та соціально-економічного розвитку регіону.