LvBS спільно з NUCC провели у Львові міжнародне навчання «Young Entrepreneurs»

22 Лис 2021

Поки ми всі з нетерпінням чекаємо виходу з червоної зони, з теплом згадуємо про освітню партнерську програму LvBS з Норвезько-українською торгівельною палатою  NUCC «Young Entrepreneurs», яка відбулась у стінах школи цієї осені. 

У межах проекту, який об’єднує амбітних бізнесменів, що зацікавлені у примноженні інвестицій та якісній торгівлі між Норвегією та Україною, учасники завітали до Львова, де провели кілька насичених днів. 

Зокрема, на них чекала прикладна лекція на тему «Understanding Ukraine» від Євгена Глібовицького – викладача LvBS, експерта зі стратегій, співзасновника аналітичного центру @pro.mova, учасника Несторівської експертної групи. Матеріал допоміг учасникам глибше розібратись у питанні української присутності на міжнародному ринку.

Учасники програми мали унікальну можливість розробити та захистити власні проекти: студенти працюють із конкретними бізнес-кейсами, які у перспективі мають всі шанси стати реальним прибутковим бізнесом. 

Цьогоріч команди представляли проекти у таких чотирьох напрямках: ocean industries, tourism, energy, manufacturing.

Успіхи команд оцінювало фахове журі, куди також входили представники LvBS. 

Експерти проробили складну роботу і у результаті таки обрали найкращий бізнес-кейс UMOV: він виявився зрілим, грамотно розробленим і загалом відповідав поставленим вимогам. Команда вдало знайшла цифрове логістичне рішення для проблем, з якими стикаються багато компаній у торгівлі та логістиці товарів між Україною та Норвегією. 

Ми надзвичайно раді, що попри дворічну перерву через пандемію, нам все ж вдалось зустріти своїх партнерів у реальному часі. Дякуємо NUCC за довіру й сподіваємось, що добра традиція щорічного обміну досвідом продовжуватиметься й надалі. 

Такі міжнародні програми – це чудова можливість для молодих підприємців поглибити свої знання та здобути цінний досвід у заданій сфері, який можна буде імплементувати на глобальному ринку згодом. Для участі у наступних наборах програми «Young Entrepreneurs», стежте за анонсами на сайтах LvBS чи NUCC.