Найкращі викладачі Бізнес-школи УКУ 2023

4 Лип 2023

Ми вітаємо найкращих викладачів Бізнес-школи УКУ 2023, яких обрали цьогорічні учасники і які були нагороджені під час цьогорічних Випускних урочистостей.

лвбс львівська бізнес-школа бізнес-школа уку уку український католицький університет lvbs lviv business school ucu business school ucu ukrainian catholic university львівська бізнес-школа бізнесу Учасники програми MSc in Technology Management  найкращим викладачем року визначили Scott Sehlhorst, викладача Бізнес-школи УКУ, міжнародного консультанта з продакт-менеджменту та бізнес-стратегії з 27-річним досвідом та очільника консалтингової компанії Tyner Blain (штат Техас, США).

«I look forward to the future these students create for us. It truly is an honor to be a part of this program».

Програма Key Executive MBA обрала кращим викладачем року Андрія Рождественського, професора, викладача Бізнес-школи УКУ, виконавчого директора Центру Лідерства УКУ.

«Йдіть туди, куди страшно, бо справжній розвиток знаходиться там; будьте смиренними, бо багато речей не буде виходити; будьте чутливими до контекстів і до зміни контекстів, бо вони є визначальними, але вони дуже змінюються», – звернувся Андрій до випускників.

На програмі MA in Human Resources and Organization Development вже двічі перемогла Ольга Горбановська, кандидат економічних наук, партнер компанії EY, керівник практики People Advisory Services в Україні та напрямку Workforce Advisory в Центральній та Східній Європі.

«Для мене величезна честь і радість викладати, вчитися разом з вами і допомагати вам навчатися. Ці речі надають мені наснагу навіть у найважчі миті життя».

На MSc in Innovations and Entrepreneurship випускники цьогоріч обрали одразу двох найкращих викладачів:

Мартина Ковалка, викладача магістерських програм, підприємця, співзасновника Keywords.agency, Speaker’s team lead TEDxLviv, студента магістратури УКУ «Клінічна Психологія КПТ».

«Бізнес-школа – це місце, куди хочеться приходити на декілька годин раніше, ніж в тебе починаються пари і зустрічі, і яке ти точно покидаєш декілька годин після зустрічей і пар… Коли ти йдеш своєю дорогою, ти знаходиш свої інструменти, отримуєш унікальний досвід. І ти цим досвідом готовий ділитися з іншим, бо він будує свою дорогу. І чим більше доріг ми збудуємо, тим легше буде рухатись далі в цьому світі».

А також Ірину Тимощенко-Петрову, директорку магістерської програми MA in Human Resources and Organization Development, експертку в галузі стратегічного планування та організаційного розвитку, директорку з організаційного розвитку та співзасновницю бюро стратегічного супроводу Superwise. 

Випускникам LvBS 2023 Ірина побажала: «Я хочу, щоби ви постійно пам‘ятали, про що ми з вами говорили: про те, як проявляється лідерство і принцип позитивної суми. Дуже бажаю, щоби ви діяли спільно; щоб ви пам‘ятали, що разом ми можемо набагато більше, ніж поодинці».

На програмі MSc in Marketing Management – Ігор Блистів, директор магістерської програми, маркетинг-директор та директор з інновацій компанії «Кормотех» Експерт з понад 18-річним досвідом в маркетингу, який поділився з випускниками трьома порадами:

«По-перше, створюйте круті продукти, круті бренди, бажайте великого і досягайте великого. По-друге, не бійтеся, ідіть на страх, бо там є найбільше можливостей. По-третє, вірте у себе. І найголовніше – будуйте спільноти, будуйте горизонтальні зв‘язки. Бізнес-школа і УКУ – це саме ті зв‘язки, з якими можна йти довго і до перемоги».

лвбс львівська бізнес-школа бізнес-школа уку уку український католицький університет lvbs lviv business school ucu business school ucu ukrainian catholic university львівська бізнес-школа бізнесу

Ми пишаємось нашими викладачами, які навіть у сьогоднішніх реаліях невтомно працюють над творенням сталого розвитку українського бізнесу!