550 000 гривень у Стипендійний фонд імені Олега Воробйова: результати події LvBS Alumni Leadership Day

21 Лис 2022

19 листопада відбулась довгоочікувана Велика щорічна зустріч випускників LvBS: Alumni Leadership Day та вручення Alumni Awards 2022, організована спільно з Центром лідерства УКУ за підтримки та у партнерстві з Інститутом лідерства Ivey Business School ім. Ігоря Ігнатовича (Лондон, Онтаріо, Канада). Незважаючи на всі зовнішні обставини, члени Спільноти LvBS з усієї країни та із-за кордону зібралися разом, щоб поспілкуватися про лідерство та служіння в стінах рідного Українського католицького університету, підбити підсумки, надихнутись та підтримати фонд Олега Воробйова.

Цьогорічна подія була присвячена пам’яті нашого Героя Олега Воробйова, учасника програми MSc in Technology Management Бізнес-школи УКУ, який загинув від рук російського окупанта на передовій фронту 30 травня 2022 року.

Усі кошти з вхідних квитків, а це 111000 грн, Бізнес-школа УКУ скеровує у Стипендійний Фонд УКУ імені Олега Воробйова. Ми вперше провели Благодійний аукціон, лоти для якого надали випускники та друзі УКУ, і він зібрав понад 330 000 грн. Лотерея з подарунками від випускників та команди УКУ додала понад 41 000 грн. Прямі внески у Фонд від випускників і учасників магістерських програм Бізнес-школи УКУ під час події склали 55 000 грн. Кошти з благодійних коктейлів від наших друзів Bar Bro понад 12 000 грн ми також скеровуємо у Фонд.

Спільними зусиллями нам з вами вдалось зібрати понад 550 000 грн, що становить більше ніж 20% від цілі. Ціль — зібрати 75 тисяч доларів у сталий фонд (ендаумент), який  дозволить генерувати стипендію імені Олега Воробйова та відповідно покривати витрати на навчання студента/студентки в університеті щороку.

Дякуємо за лоти, що були представлені на аукціоні,  а саме: Владиці Борису (Ґудзяку) за власноруч підписаний лот футболку BG 60; Юрію Висовню, випускнику програми MSc in Technology Management за надані брелоки з уламка ворожого літака SU- 34, збитого під Києвом від Drones for Ukraine Fund; Інзі Кординовській, випускниці програми MSc in Innovations and Entrepreneurship та художнику Сергію Божку за наданий твір мистецтва; Уляні Креховець, художниці, викладачки іконописної школи «Радруж» за надані два мистецькі твори та допомогу в оформленні лотів; Тарасу Іщику та Христині Дольній СОО LvBS за фото з оригінальним підписом Головнокомандувача; Андрію Римаруку, директору воєнного напрямку фонду “Повернись живим”, який зіграв одну з головних ролей у фільмі   “Відблиск”; за особливий лот Костянтину Шумському, випускнику програми Key Executive MBA Бізнес-школи УКУ, засновнику Галереї IconArt за твір Олександра Бриндікова та Андрію Курочці керівнику відділу розвитку УКУ за мистецький лот. Дякуємо за набір від компанії Gorgany та Turbat Андрія Бандрівського та Оксани Донець, випускників програми Key Executive MBA, а також нашим випускникам із ЗСУ, які підписали прапор та записали відеозвернення до Спільноти.

Подарунки для благодійної лотереї надали Випускники програми Key Executive MBA , MA in Human Resources and Organization Development та MSc in Innovations and Entrepreneurship :

Катерина Лібман набір глини Creative SET від Oktо;

Оксана Гудзовата, Марія Бей, Олена Лєксікова та Марта Антонів набір ялинкових прикрас від Кози Дерези;

Людмила Іващук крафтові сири від проєкту «Сімейні молочні ферми»;

Арсен Шлапак та Джумарик Олександра набір від кав’ярень KREDENS. 

Ольга Жарова сертифікат з вивчення англійської мови від «The EngL»;

Петро Павліха — набір сімейних настільних ігор від The Memology;

Михайло Гнип Календар добрих справ від Кооперативи.

Ірина  Фіщук – Подарунок від Сімейної ресторації Мулярових;

Марка «Патрон» від Софії Опацької – декан-засновниці Бізнес-школи УКУ, проректорки зі стратегічного розвитку Українського католицького університету4

Колекційна монета Пам`яті жертв геноциду кримськотатарського народу від Олександри Ляшенко, докторки економічних наук. професорки Бізнес-школи УКУ

Особливе дякуємо Андрію Курочці, керівнику відділу розвитку УКУ та засновнику постійної мистецької музейної колекції УКУ за проведення Благодійного аукціону та лотереї. Дякуємо нашій випускниці Галині Жеребецькій, заступниці керівника РО УКУ та усім друзям з відділу розвитку за допомогу в організації цієї частини події!

Ми заохочуємо всіх бажаючих приєднатися до збору коштів, зробивши пожертву в Стипендійний фонд імені Олега Воробйова. Ця благородна справа допоможе не тільки майбутнім членам спільноти здобувати гідну освіту Європейського рівня, але й назавжди зберегти ім’я нашого Героя в пам’яті поколінь, який віддав своє життя за щасливе майбутнє нашої країни: https://lvbs.top/2mh