7 учасників Бізнес-школи УКУ отримали стипендії для навчання в Utrecht Summer School

22 Лип 2022

Учасники Бізнес-школи УКУ не припиняють навчатися навіть влітку. Радше навпаки – використовують цей час для поглиблення своїх знань. Зокрема, 7 учасників програм MSc in Innovations and Entrepreneurship та MSc in Marketing Management, завдяки міжнародним партнерствам Бізнес-школи УКУ, солідарності University of Applied Sciences Utrecht, HU Business School із Український католицький університет UCuniversity у межах the Network of Solidarity and Strategic Partnership with the Ukrainian Catholic University беруть участь у літній школі Utrecht Summer School.

Власне, HU University of Applied Sciences Utrecht надав стипендії для 7 студентів Бізнес-школи УКУ.
5 учасників магістерської програми з маркетингу навчатимуться за програмою Global Management Game: Strategic Marketing, Management, and Finance впродовж тижня у серпні.

А двоє учасників програми з інновацій уже завершили курси Business Models and Financing Models у липні.
«Навчання в Utrecht Summer School, безсумнівно, запам’ятається на все життя. Харизматичний викладач, однокурсники з усього світу та чудесна навчальна програма, що фокусується не тільки на теорії, а теж є місце для практики та простір для думок. За 2 тижні ми розглянули різні приклади інновацій, мали запрошених лекторів-інноваторів, що презентували ідеї різного розміру: від наклейок, що виробляються на 3-д принтері до нових типів гребного гвинта сучасних суден. Ми також дізналися про курортні фабрики для курей та, що кінцевий користувач готовий платити за те, аби знати, що яєчко справді з любовʼю, а жодна квочка при цьому не постраждала. Не згадати красу країни було б грішно, тому усім рекомендую побачити її на власні очі верхи на ровері, чи з веслом у байдарці», – поділився своїми враженнями від навчання Oleksandr Lisivka, учасник програми MSc in Innovations and Entrepreneurship.

Студентів відбирали на основі академічної успішності, зацікавленості та мотиваційного листа.

Окрім того, у межах співпраці LvBS з HU University of Applied Sciences та HU Business School учасники програм мали змогу також взяти участь у вебінарі Effective long-term stress management від Dr. Edwin Weesie.