850 000 гривень у Стипендійний фонд імені Олега Воробйова: результати події «Сильні разом: 15 років Бізнес-школі УКУ»

20 Лют 2023

«Сильні разом» – це не просто гасло, українці щодня це доводять, і ми довели це вчергове вчора! Адже під час Благодійного ярмарку Бізнес-школи УКУ нам разом з вами, Спільното LvBS та наші друзі, вдалося зібрати близько 850 тис. грн. Також висловлюємо подяку компанії SoftServe та її засновникам за вчорашній внесок у фонд у розмірі 600 тис. грн.

лвбс львівська бізнес-школа бізнес-школа уку уку український католицький університет lvbs lviv business school ucu business school ucu ukrainian catholic university львівська бізнес-школа бізнесу, стипендійний фонд, олег воробйов, softserve, софт серв, олег денис, благодійність, благодійний ярмарок

У цілому за кілька місяців нам вдалося зібрати 65 тис. доларів у Стипендійний фонд імені Олега Воробйова. І до нашої мети у 75 тис. дол. залишилося зовсім трохи –  10 тис. доларів, що становить 14%.

Дякуємо всім, хто вчора був з нами під час благодійної події з нагоди 15-річчя Бізнес-школи УКУ, хто робив маленькі і великі внески: від купівлі квитків, участі у благодійній лотереї чи майстер-класах, до підтримки наших українських виробників на благодійному ярмарку, кожен з яких частину від продажів також скерував у фонд.

Адже від самого початку подія була присвячена не тільки 15-річчю Бізнес-школи УКУ, але й вшануванню пам’яті Героя Олега Воробйова, студента програми MSc in Technology Management Бізнес-школи УКУ. Олег був учасником АТО на Сході України, а на початку повномасштабного вторгнення добровольцем пішов захищати країну вдруге. 30 травня 2022 року Олег Воробйов загинув від рук російського терориста в боротьбі за свободу та незалежність нашої держави.

«Олег Воробйов віддав своє життя, зокрема, і щоб ми могли жити, мріяти і створювати. Наповнивши Фонд його пам’яті, щороку ми зможемо надавати одну стипендію імені Олега для навчання студента чи студентки, які долучатимуться до лідерів і творитимуть з нами майбутнє України пліч-о-пліч», – зазначила СЕО LvBS Ярина Бойчук.

Стипендійний фонд імені Героя щорічно генеруватиме стипендію для майбутніх студентів УКУ.

Заохочуємо зробити за посиланням свій внесок у Фонд та приєднатись до його наповнення.

А зовсім скоро ми поділимося з вам фото та емоціями цього незабутнього дня 19 лютого 2023 року.