Андрій Логвін: Для справжнього чемпіонства у наш час потрібна команда талантів

12 Лис 2021

Традиція теплих і неймовірно змістовних зустрічей LvBS Club з топовими підприємцями поповнилась іще однією класною подією! Цього разу до нас завітав Андрій Логвін, засновник Kasta.

Упродовж онлайн-зустрічі підприємець ділився власним досвідом ведення успішного бізнесу, розповідав лайфхаки перетворення негативного досвіду в позитивний та, натхненний прикладом Ілона Маска, закликав бажати більшого та не вигорати серед безкінечних потоків інформації.

Звісно, атмосферу живої розмови ми тут не передамо, а доступ до трансляції мають виключно учасники LvBS Club (хороший стимул прийти на навчання у Львівську бізнес-школу УКУ), але не можемо з вами не поділитись кількома цінними інсайтами з зустрічі LvBS Club: Чому в Україні досі немає справжніх єдинорогів? Досвід Kasta.

Андрій вважає, що на шляху до великим перемог українському бізнесу слід вважати на таке:

  • Якщо ти бачиш нові можливості і здатен зібрати під них команду, то ти приречений на успіх.
  • Перші роки роботи над своєю справою завжди найбільш натхненні і, це абсолютно нормально, далі настає спад ентузіазму, виникає бажання заземлитись і споживати плоди своєї діяльності. Разом із тим, коли ви відкриєте в собі друге дихання і надалі горітимете своєю справою, отримані результати вас справді здивують.
  • У підприємництві змагаються лише найвитриваліші і якщо ви не такі, інколи просто неможливо досягнути великих висот.
  • Для справжнього чемпіонства керівникам часто бракує саме талантів серед кадрів: мусите навчитись збирати талановиту команду. З такими людьми не завжди просто, але при правильному підході, команда талантів принесе великий успіх.
  • Ефективність команди вимірюється її самостійністю й інколи, аби отримати крутий результат, потрібно просто довіритись команді професіоналів, яку ти зібрав.
  • Освіта ніколи не є зайвою: визначайте свої прогалини і йдіть вчитись туди, де вас навчать ці прогалини заповнювати.
  • У різності думок криється величезна сила: навчіться об’єднувати їх в одну вдалу думку (аргументи, дані, підтримка) і у вас готовий саме ваш золотий квиток.
  • Усі ми класні, але в реальності це працює не так: коли втрачається відчуття небезпеки, твої інстинкти притуплюються і ось ти вже проґавив момент, коли тебе обійшли конкуренти.
  • І, насамкінець, успішний лідер завжди має мати ґрунт під ногами та не дозволяти амбіціям затуманити погляд: нотка самоіронії не буває зайвою.

Принагідно, запрошуємо на нашу наступну зустріч з LvBS Club, яка відбудеться вже 9 грудня. Наші гості: Ростислав Вовк та Ігор Блистів. Розглядатимемо практичний кейс досвіду Кормотеху, тож буде не лише цікаво, але й максимально інтерактивно, стежте за нашими анонсами та реєструйтесь!

Довідково: Kasta – найбільший маркетплейс одягу, взуття та аксесуарів в Україні. Вже 10 років Kasta відкриває українцям найкращі міжнародні та локальні бренди та доводить власним прикладом, що модний онлайн-шопінг це простіше, швидше та дешевше. Це IT-компанія, яка розвиває новий бізнес на e-commerce ринку, втілює свої ідеї завдяки застосунку найкращих світових практик.