Чого бізнес може навчитися в акторів?

14 Лют 2017

Здавалося б, чого бізнес може навчитися в акторів? Та коли навчання проходить не лише за партами, можливості до відкриття нового тільки розширюються. Лише у LvBS твориться подібна гармонія, і учасникам програм допомагають відчути власне тіло та голос, а також зняти напругу від шаленого ритму життя актори театру ім. Леся Курбаса.

Kurb

«Відкрий себе: відчуй мову тіла та надай нового звучання голосу» – майстер-клас з акторської майстерності та співу під такою назвою став несподіванкою для учасників програми Key Executive MBA Львівської бізнес-школи УКУ. Вони працювали з акторам театру Наталкою Рибкою-Пархоменко та Миколою Березою.

Kurb

«Дуже символічно, що такий акторський майстер-клас відбувся на модулі з комунікації. Тіло та голос є дуже промовистими і на майстер-класі від акторів улюбленого театру я вкотре переконалась, якою важливою є гармонія та баланс, а також цілісність. Ми ходили, бігали, присідали, падали, усміхались, торкались. Від кожного з нас залежало наше ціле. Тому для мене це було про відповідальність і довіру», – ділиться своїми враженнями від такого нестандартного курсу навчання Галина Андрушків, учасниця програми КЕМВА, СЕО АСГ «Ністром Україна».

Andrushkiv

Галина Андрушків

Читайте також: Навіщо бізнесмену акторські майстер-класи?

Також унікальну нагоду відвідати акторський майстер-клас мали учасники Надихаючої програми для лідерів reflexio. Вже традиційно склалось так, що він є особливим обов’язковим пунктом цієї програми. Побути трішки дитиною та зняти маски – так відгукуються вони про проведений разом час.

Kurb

Галина Щербата 

«Це було прекрасно, бо у кожному з нас живе дитина і це було нагадуванням нам про це. Також це був дозвіл собі побути трохи дитиною – це насправді дар собі. І це фантастично. Бо в житті дуже багато масок , а тут нам вдалося ці маски потрохи зняти і дозволити собі бути тим, ким ти є насправді», – ділиться своїми враженнями керівник проектів компанії «Intellias» Галина Щербата.

Дізнатися більше про навчання на програмах Key Executive MBA та reflexio