«Добрі новини» від LvBS: як розширюється наша міжнародність 

10 Сер 2018

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) започатковує рубрику добрих новин, якими можемо сміливо пишатися та поширювати їх. Дізнавайтесь про те, як розширюється міжнародність LvBS:

1. Хочемо розповісти про випускників програми MSc in Technology Management, які півроку працювали над проектом для Принстонського університету. Саме так, для Princeton! Вони провели дослідження у межах Princeton Climate Analytic, що збирає світові дані для оптимального прогнозування клімату. Віктор Герасімов, Світлана Бондар, Денис Галик, Павло Конончук, а також Рубен Мелконян працювали над технологіями збору інформації про клімат і вирішували питання їх монетизації, досліджувати різні ринки, наприклад, ринок перестрахування, агрокультури чи цінних паперів, що лягло в основу їхніх дипломних робіт.

2. Ми горді ще одним нашим учасником програми Key Executive MBA, який став першим іноземним слухачем Львівської бізнес-школи УКУ. Максат Сабиров з Киргистану є співвласником вуглевидобувної компанії ЗАТ «Шарбон», він дуже довго обирав серед світових бізнес-шкіл, і обрав саме те, що близьке йому по духу.  «Бізнес-школа – це, перш за все, люди. Це одразу розумієш, коли потрапляєш у це середовище. Це люди, об’єднані певними цінностями, за якими вони живуть і створюють цей світ. І це формує Довіру»,  – каже Максат.

3. Не менш цікавим було наше знайомство з Bong Joon LEE з Південної Кореї. Він отримав ступінь Ph.D у  International Business Chungnam National University (Korea). Перебуваючи рік в Україні, він не припинив навчатися і прослухав курси Management 3.0 workshop, Intro to Finance, Digital Disruption у межах програми MSc in Technology Management. Також їздив з учасниками у Study Tour до Ізраїлю і взяв участь в програмі «Трансформаційне лідерство», яка охоплює теми розвитку характеру та мислення і навичок, необхідних лідерам у наступні 10 років у глобальному цифровому світі. Bong Joon LEE з нами ще на кілька місяців.