Довгоочікувана прем’єра аудіокнижки «Подолати минуле: глобальна історія України» за підтримки Книжкового Клубу LvBS

15 Сер 2022

До Дня Незалежності України видавництво «Портал» презентує аудіоверсію історичної книги-бестселера від Ярослава Грицака «Подолати минуле: глобальна історія України». Цей проєкт для тих, хто через російську терористичну агресію був змушений залишити свої домівки, і тих, хто потребує історичної заспокійливої терапії та рецепта перемоги. 

30% надходжень від продажу аудіоверсії «Портал» перераховуватиме у Благодійний фонд Сергія Притули.

Над створеням цифрової версії працювали: нараторка-історикиня, дружина автора Олена Джеджора, редакторка Софії Матіяш, продюсер Володимир Ольшанський, книжкова продюсерка видання Надійка Гербіш.

Проєкт реалізовано за підтримки учасників Книжкового Клубу UCU Business School Alumni. Виробництво студії Audiostories

Придбати та послухати аудіокнигу можна у розділі «Аудіо» в додатку MEGOGO на смартфонах на базі iOS та Android, а також в автомобілях із аудіосистемою Android Auto та Apple CarPlay.

Нагадаємо, «Подолати минуле: глобальна історія України» вийшла друком у грудні 2021 року у Видавничо-освітньому проекті «Портал». Менш ніж за три місяці з полиць книгарень розійшлося понад одинадцять тисяч примірників – це рекордний показник для книговидавничого ринку України.

З початком повномасштабної війни члени Книжкового клубу LvBS  – випускники та учасники Бізнес-школи УКУ –  ініціювали вихід книги в аудіоформаті і фінансово підтримали цей проєкт. Головна мета – зробити видання доступним для широкої аудиторії, особливо зараз, коли багато українців були змушені залишити свої домівки. Зовсім нещодавно вони мали змогу також обговорити книгу разом з автором під час зустрічі Книжкового клубу.