«Думаю, ми проживаємо всі ці страждання та біль, щоб навчитися більшої емпатії, співчуття і любові до ближніх і стати ближчими до Бога», – Олег Воробйов. Заохочуємо всіх бажаючих приєднатися до збору коштів в стипендійний фонд імені Героя

25 Лис 2022

За ініціативи Бізнес-школи УКУ та сім’ї Олега Воробйова в Українському католицькому університеті відкрито іменний стипендійний фонд на честь Героя. Під час щорічної зустрічі випускників Alumni Leadership Day 2022 спільними зусиллями нам з вами вдалося зібрати понад 550 000 грн.  Метою є зібрати 75 тисяч доларів у сталий фонд (ендаумент), який щорічно генеруватиме стипендію імені Олега Воробйова та буде спрямований на навчальні витрати  для нових членів спільноти.

Завдяки благодійним ініціативам та добровільним внескам у фонді станом на сьогодні налічується більше ніж 40 тисяч доларів, що дорівнює 55% від запланованої суми збору. Створення фонду – це можливість викарбувати ім’я нашого Героя на моноліті української історії. Ми заохочуємо всіх бажаючих приєднатися до збору коштів, зробивши пожертву в Стипендійний фонд імені Олега Воробйова. Ця благородна справа допоможе не тільки майбутнім членам спільноти здобувати гідну освіту Європейського рівня, але й назавжди зберегти ім’я Героя в пам’яті поколінь, який віддав своє життя за майбутнє нашого народу.

А ми нагадуємо, що Олег Воробйов – студент програми Master of Science in Technology Management Бізнес-школи УКУ, COO у The Spares Expert LtD. Він був учасником АТО на Сході України, а після повернення додому разом з дружиною заснував курс психологічної допомоги для бійців антитерористичної операції «Щасливі разом». 30 травня 2022 року Олег Воробйов загинув від рук російського терориста в боротьбі за свободу та незалежність нашої держави. На честь Героя в УКУ започатковано стипендійний фонд. Підтримаємо молитвою та добрим словом сім’ю Героя.