Книжковий клуб LvBS Alumni: «Сараєво для початківців» Озрена Кебо.

4 Бер 2024

Запрошуємо випускників та учасників магістерських програм Бізнес-школи УКУ на чергову зустріч Книжкового клубу LvBS Alumni присвячену книзі «Сараєво для початківців» від автора Озрена Кебо.

«Сараєво для початківців» – маленька, але насичена книжка боснійського журналіста, що описує блокаду Сараєво у 1992-93 роках. У цьому унікальному літописі, автор детально ділиться своїм власним досвідом та враженнями від життя під час воєнного конфлікту, переплітає малу прозу та публіцистику.  Ця книга не тільки про війну, але і становить емоційно насичений зразок «політичної ідентичності», розглядаючи питання хто ми в цій війні. (Джерело)

 

 «Легенда каже, що є одне місто, яке без найменшої провини спокутуватиме гріхи всіх інших міст. І чогось мені здається, що я знаю таке місто», – каже Озрен.

 

Матимемо особливого гостя в онлайн-форматі, автора книги, Озрена Кебо, який люб’язно погодився приєднатися.

Серед запрошених експертів також будуть Данило Ільницький – український літературознавець, есеїст, кандидат філологічних наук, викладач кафедри філології Українського католицького університету та Остап Сливинський – український поет, перекладач та літературознавець.

Коли: 13 березня 2024, середа, о 17:30

Тривалість: до 3 годин.

Локація: м. Львів, деталі повідомимо зареєстрованим учасникам.

 

Як відбуваються зустрічі Клубу, дивіться у Меморандумі.

Участь тільки для випускників, учасників магістерських програм Бізнес-школи УКУ та їх гостей.

Переглянути список книг на 2024 рік можна тут

Ми раді отримати пропозиції локацій для наступних зустрічей Клубу від вас, наші випускники, у цій формі.