LvBS Alumni Awards 2019. Вручено нагороди кращим з кращих у бізнесі, освіті та громадському впливі

2 Гру 2019

Хороша бізнес школа – це школа з традиціями. Підтвердженням цього є щорічна традиція Львівської бізнес-школи УКУ проводити Leadership Day LvBS для випускників школи із врученням нагород LvBS Alumni Awards кращим з кращих серед лідерів.

Вибір саме таких номінацій підкреслює важливість для школи впливати на розвиток випускників у сфері бізнесу, освіти та громадському секторі через випускників:

🥉Нагороду The Business Breakthrough 2019 (яскравий прорив у бізнесі або розвиток індустрії в цілому) отримав Ігор Блистів (випускник програми Key Executive MBA). Маркетинг-директор компанії «Кормотех». Один з найкращих прикладів, як локальний львівський бізнес можна «з нуля» вивести на світові ринки. Зокрема, на здавалося би, недосяжний ринок США. Здійснив два прориви – особистий та прорив у бізнесі. Ігор бере активну участь у розвитку маркетингової компетенції бізнес-школи, поринув у викладацьку діяльність у школі, став академічним лідером програми «Маркетинг для бізнесу», член академічної ради магістерської програми MSc in Marketing Management. Другий прорив Ігор здійснив у компанії, у якій працює – продукція «Кормотеху» вийшла на ринки 25 країн світу, сьогодні ж за обсягами продажу компанія посідає 32-ге місце в Європі.

🥉У номінації The Supporter 2019 (внесок у розвиток УКУ/LvBS: фінансова підтримка, надання стипендій, розвиток проектів Університету та Школи) перемогла родина Чарковських, обоє випускники програми MSc in Innovations and Entrepreneurship, фундатори річних плюс стипендій для студентів УКУ впродовж 5 років. Ярослав  Чарковський – CEO у компанії CharStudio, яка демонструє стрімкий ріст та цінності.

🥉Нагороду The Inspirator 2019 (вплив на суспільство, розвиток громади та соціальної відповідальності) отримав отець Ростислав Пендюк (випускник програми Key Executive MBA). Голова Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ. Провів у 2019 році 4-ий фестиваль «Вітер На-Дії» на понад 10 000 учасників (перший фестиваль у 2014 році зібрав 1000 учасників), залучив до Фестивалю велику кількість партнерів, викладачів, бізнес середовище, неприбуткових організацій, молодіжних спільнот).

Взяти участь у номінації можуть тільки ті, кого пропонують самі випускники. Переможців визначає Рада випускників Львівської бізнес-школи УКУ, а також керівники та засновники школи. LvBS активно підтримує досягнення випускників для досягнення спільної цілі – Україна на бізнес карті світу!