LvBS Club: об’єднані досвідом

29 Бер 2019

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) об’єднує випускників програм «Ефективне управління малим бізнесом» та «Менеджмент для лідерів», а це близько 450 підприємців та управлінців, у LvBS Club. Участь в клубі передбачає регулярні зустрічі на актуальні для бізнесу теми у різних форматах, від лекцій до інтерактивних воркшопів, а також доступ до закритих заходів LvBS та інші спеціальні пропозиції.

«Найважливіше те, що LvBS Club стає майданчиком для спілкування та обміну досвідом малого та середнього бізнесу, для генерування нових ідей та створення нових можливостей, щоб разом ставати сильнішими та робити сильнішою нашу країну. Стати членом клубу можна після навчання на середньострокових програмах Львівської бізнес-школи УКУ», – розповіла Ольга Доля, керівник напрямку Executive Education LvBS.

Під час першої зустрічі LvBS Club учасники на практиці навчилися застосовувати метод дизайн-мислення разом з випускником Стенфордського університету, викладачем Львівської бізнес-школи УКУ Олександром Акименком.

Дізнайтеся про найближчі навчальні програми LvBS!