LvBS спільно з Be – It Health анонсують запуск «HR-менеджмент медичного підприємства»

31 Сер 2021

LvBS – спільно з Be – It Health за сприяння проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» починає відбір семи медичних закладів для участі у проекті з удосконалення процесів управління персоналом. Проект стартує 1 вересня 2021 року. До участі запрошуються медичні заклади первинної та/або спеціалізованої медичної допомоги комунальної і державної форм власності Львівської, Житомирської та Донецької областей. Прийом заявок триватиме до 08.09.2021 р. Вже 09.09.2021 ви отримаєте відповідь щодо вашої участі у проекті.

Основною цінністю медичної системи України є люди. До початку реформи приділялось мало уваги процесам підбору, мотивації, навчання та розвитку персоналу.  Зараз ситуація змінюється і управлінці системи охорони здоров’я все більше звертають увагу на потребу в розвитку управлінської та організаційної зрілості медичних закладів, на розвиток та мотивацію персоналу закладів, вдосконалення експертизи та навичок, адже це сприятиме покращенню якості медичних послуг.

Саме для цього Львівська бізнес-школа УКУ спільно із Be – It Health Agency і за сприяння проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» розпочинає співпрацю з медичними закладами  Львівської, Житомирської та Донецької областей, які будуть відібрані на конкурсній основі для розбудови та трансформації HR-функції у їхніх закладах. У відібраних медичних закладах експерти проведуть аналіз HR-функції та нададуть рекомендації щодо її розвитку.

У відібраних медичних закладах буде:

  • проведений аналіз зрілості HR-процесів, що передбачатиме інтерв’ю з представниками закладів (директори, медичні директори, керівники підрозділу з управління персоналом, інші представники закладу);
  • проведений аналіз даних і документів;
  • на основі аналізу підготовлені методичні рекомендації з удосконалення та розвитку HR-функції та HR-підрозділів закладів та надана менторська підтримка для якісного впровадження необхідних змін у закладі. 

Для участі у такому проекті медичний заклад повинен відповідати таким критеріям:

  • керівник закладу зацікавлений у трансформації HR-функції у закладі, що засвідчує листом зацікавленості;
  • мати мінімум 50 працівників у своєму штаті;
  • мати окремий підрозділ, який відповідає за роботу з персоналом (може складатись із двох та більше осіб).

Заповнити заявку можна до 08.09.2021 за цим посиланням.