LvBS спільно з Greencubator анонсує «Школу Енергетичної Кооперації»

30 Сер 2021

Львівська бізнес-школа УКУ поспішає поділитись радісною звісткою: разом із Greencubator та за підтримки USAID Проєкт енергетичної безпеки ми заходимо у спільний проект, мета якого – підвищувати знання українців про економічну стійкість завдяки запуску енергетичних кооперативів. 

Таке партнерство – результат кількарічної плідної роботи обох сторін й ми переконані, що підвищення рівня освіченості громадян у веденні сталого бізнесу – це завжди на часі. А, власне, кооперативи – це здавна відома українцям самооборона від економічного визиску та відтоку громадян на заробітки. Сам Андрей Шептицький свого часу робив усе можливе задля розвитку української кооперації.

Уже восени цього року ми анонсуємо набір на «Школу Енергетичної Кооперації», а у 2022 році її випускники матимуть нагоду запустити власні проекти у межах «Енергетичного Акселератора Громад».

«Ми спілкуємось із Greencubator’ом тривалий час і така співпраця є дуже цінною та важливою для нас, адже ми сповідуємо схожі принципи та цінності. Тож постійна присутність на радарах один одного – це чудова можливість творити спільні проекти на перетині й розвивати сталу свідомість серед українського бізнесу», – зазначила керівниця напрямку проектів розвиту LvBS Людмила Крижановська.

«Ми будемо використовувати практичний український досвід (так, ми трохи знаємо про Сонячне Місто) і найкращі світові приклади енергетичної кооперації щоб навчити українців об’єднувати зусилля та ресурси. Але особливо мене тішить список партнерів цього проекту. Greencubator розробляє і запускає Школу Енергетичної Кооперації разом із однією з найкращих українських бізнес-шкіл – Lviv Business School (LvBS) та за підтримки USAID Проєкт енергетичної безпеки . Серед наших партнерів також фантастична платформа громадянської освіти ВУМ online, Відкритий Університет Майдану та Veteran Hub», – резюмував співзасновник Greencubator, лідер новоствореного проекту Андрій Зінченко.

Додамо, що частина всіх активностей у межах ініціативи буде спрямована на підтримку енергетичної кооперації у громадах Східної України, що знаходяться поряд із зоною проведення АТО/ООС.

Програма та детальна інформація щодо проекту з’явиться вже зовсім скоро. Стежте за нашими анонсами!